Екссъветник на Росен Плевнелиев поема ДАНС?

  • 05 юни 2013 21:44

  • 4544
  • 3
Екссъветник на Росен Плевнелиев поема ДАНС?
©

Бившият президентски съветник по отбраната Васил Маринов ще бъде назначен за шеф на ДАНС, твърди “24 часа”.

Той напусна екипа на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното с мотив “лични причини”, седмица след като същото стори и шефът на президентския кабинет Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, вече вътрешен министър в новото правителство.Свързването на Маринов с оставката на Йовчев е заради общата им работа в ДАНС навремето. Васил Маринов е дългогодишен служител в Национална служба сигурност (НСС).

Бил е Първи секретар в Делегацията на Република България към НАТО. По-късно в Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) е заемал поста директор на Дирекция „Противодействие на корупцията”, а после е ръководител на Главна дирекция „Икономическа и финансова сигурност”.

Преди да се присъедини към екипа на президента Плевнелиев, Васил Маринов е отговарял за информационния обмен и взаимодействието с партньорски служби на държави от НАТО и ЕС в Посолството на България в Кралство Белгия

Последвайте канала на

Novini.bg
4544 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Жени

2013.06.06 | 10:11

3
Поредния капут
та та та

2013.06.06 | 10:11

2
Росене,Росене!Ми то пловината правителство е ет президенството бе!И ти ли си с тях?ПФУУУУУУУУ да му се навиди!
A

2013.06.06 | 06:37

1
феодалите се назначават а пък вие си лайте !!!АААААААААААА сега беше политическа класа!!!!!ха ха ха

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини