Мариана Георгиева: Не бягам от отговорност като спортен министър

  • 03 юни 2013 18:35

  • 3533
  • 4
Мариана Георгиева: Не бягам от отговорност като спортен министър
©

Политика, която ще се опитаме да водим в спортното министерство е на един интергиран подход. Това заяви министърът на спорта  Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта в предаването "Лице в лице".

Министърът на спорта не се нае с позиция за предложението за преминаване на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) към Министерството на младежта и спорта, но намекна, че това е логично. Нямам предложение за структуриране на звена в кабинета, ще изчакам с уважение решението на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, каза още тя.

Аз съм кандидатура на г-н Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Не знам какво е продуцирало решението на премиера, не знам дали е разговарял с лидерите на ДПС и БСП, но това е отвъд моите компетенции. Няма граждани, които не са с политически симпатии. Аз имам своята политическа съпричастност, бяха в листите на ДПС, каза още тя.

Георгиева заяви, че продължава да мисли, че редом до учебника по български език трябва да има и учебник по майчин език. Да, има го и сега, но не е достатъчно нормативно обезпечено, категорична е Георгиева.

Не бягам от отговорност като спортен министър. Ще отговарям за това зам. -министър Йовчев да има пълен комфорт. Трябва да има взаимовръзка между масовия спорт и спорта с високи постижения, каза още тя.

Георгиева заяви, че трябва да има добри практики за свободното време, за формирането на тяхното съзнание.

Последвайте канала на

3533 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
гошо

2013.07.30 | 07:53

4
Йовчев доказва,че никога не е късно да станеш за "кашмер".

2013.07.30 | 07:53

3
Марияна Георгиева:Е УМНА И ЧЕСТНА тя не лъже никога
Ventsi

2013.06.04 | 07:06

2
жината й болен децата и той.....
Ventsi

2013.06.03 | 23:47

1
"Продължавам да смятам, че до учебника по български език трябва да има и учебник по майчин език..." "Аз съм кандидатура на г-н Пламен Орешарски." Начи, да ти кажа, понеже Българския го умееш явно, земи си учебника по турски и оди да си го четеш с Орешарски. Айде.....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини