Motorola създава конкурент на iPhone

  • 31 май 2013 12:37

  • 2285
  • 3
Motorola създава конкурент на iPhone
©

Любителите на технологичните новости има на какво да се зарадват. На пазара скоро ще излезе много умен смартфон, който по функционалност няма да отстъпва на iPhone, но ще бъде по-евтин. Поне това ни обещават от Google.

Компанията официално обяви, че нейното мобилно подразделение Motorola създава основния конкурент на iPhone – смартфона Moto X, който ще бъде сглобяван изключително в САЩ, във фабрика в Тексас, а не някъде в Китай, Виетнам или Тайван. Наистина някои детайли ще продължат да се доставят от Азия.

За новия „много умен смартфон“ разказа на конференцията D11 в Калифорния генералният директор на Motorola Mobility Денис Уудсайд. Подробности четете ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2285 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
До сега Моторола не са изкарали нещо хубаво на паз

2013.06.04 | 15:24

3
До сега Моторола не са изкарали нещо хубаво на пазара, освен джобното ножче от серията RARZ дето по рекламите го забиваха по стените, щото за друго не ставаше! Жалко за гугъла.
crus

2013.06.04 | 15:24

2
А ти някога използвал ли си моторола?Или просто хейт ?

2013.06.04 | 15:24

1
Ползвам няколко топ модела на различни марки, всеки има по нещо недодялано, но, няма по-големи дървета от Motorola - лагва, не декодира нормално видео и има проблем с преоразмеряване на разделителните способности, лош екран с незначителни характеристики, харчи батерията за 7-8 часа нормална работа, слаба поддръжка от Android, повече от година нямаше елементарна кръпка за основната функционалност на телефон. Каквото и да предложат не бих си взел от тази марка!

Добави коментар

Водещи новини