Цвета Караянчева: Никой не търси ГЕРБ

  • 29 май 2013 08:21

  • 1975
  • 0
Цвета Караянчева: Никой не търси ГЕРБ
©

Залагаме на икономическото оживление, на стопанското развитие. Това каза в сутрешния блок на БНТ Дора Янкова от Коалиция за България.

Големият проблем на България сега са замразените доходи и пенсии - да дадем една стопанска среда, в която малкият и среден бизнес да получи помощ и подкрепа, хората трябва да получат социалните си помощи, каза Янкова.

Да, ние ще присъстваме в залата, няма да се регистрираме и ако мине правителството, ние ще приемаме решенията му. Уговорките вече са се случили, така че очакваме днес трите партии да гласуват за това правителство. Това заяви Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ.

По думите й ярките политически фигури в правителството ще са на зам.-министерски постове, защото реално те ще управляват. "Никой не е потърсил подкрепа от ГЕРБ за това правителство. Ние достигаме до извода, че те са си намерили съответната подкрепа", каза тя, като уточни, че политиката на правителството не е далече от политиката на ГЕРБ.

Последвайте канала на

1975 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини