Закопчаха мъж, заплашвал да убие 8 - годишния си племенник

  • 28 юли 2011 11:04

  • 1506
  • 1
Закопчаха мъж, заплашвал да убие 8 - годишния си племенник
© Булфото

27-годишният Б.М. е задържан за срок до 24 часа от полицейски служители от РУП – Елена за закана за убийство на 8-годишния си племенник.

Мъжът живеел в едно жилище със сестра си, 31-годишната Д.М., и синът й в еленското село Попрусевци. Безработният мъж често злоупотребявал с алкохола и често искал пари от сестра си, която също е безработна. Когато тя отказвала да му дава той отправял към нея заплахи.

Подобна сцена се разиграла и вчера около 14.00 ч. в дома на ромското семейство. След като жената отказала да даде пари на брат си той грабнал нож и заплашил, че ще заколи момчето й.


Д.М. сериозно се изплашила за живота и здравето на детето си и потърсила съдействие от полицията. Мъжът е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Той е криминално проявен за кражби и унищожаване и повреждане на чуждо имущество.

По случая са подготвени материали, които днес ще бъдат внесени в Районен съд – Елена за налагане на незабавни мерки по Закона за домашното насилие. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1506 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
пламен

2011.07.28 | 17:21

1
как за 24 часа?после ако стане нещо,на кого ще бъде потърсена отговорност?натрушете му капачките и пръстите и го пускайте

Добави коментар

Водещи новини