Шефът на БДЖ: Ползвам влак веднъж годишно, обичам каратето

  • 28 юли 2011 07:59

  • 636
  • 0
Шефът на БДЖ: Ползвам влак веднъж годишно, обичам каратето
©

Пътувам веднъж годишно с влак, когато отивам на екскурзионно летуване в планината. Това призна в студиото на „Тази сутрин“ директорът на БДЖ Йордан Недев. През последно време пътувах по-често, за да завърша проучванията си по консултантските договори. Сега предстои да разбера как да реформирам БДЖ, продължи Недев.

Една от основните цели е увеличаване на контрола на кондукторите. След преструктурирането в железниците голяма час от местата, където се продаваха билетите бяха закрити. Затова е необходимо да работим за по-висок морал, препоръча Недев.

Той с любопитство изгледа куриозен случай от Димитровград, където заради ремонт в отсечката на релсовия път 35 километра от трасето се изминава с автобус за невероятните час и 40 минути. В отговор, Недев извади лист с думите „Нося си пищов по въпроса, където пише че проблемът датира от 7 април 2010“. Последният срок даде за приключване на ремонтите е 30 септември, заяви шефът на БДЖ.

Слушам рок и хардрок. Имам олимпийски потенциал в ските, обичам автомобилизма и Формула 1, както и каратето, похвали се Недев.

Последвайте канала на

Novini.bg
636 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини