Део иска дете от Елена

  • 22 май 2013 10:07

  • 5435
  • 2
Део иска дете от Елена
© Булфото

Водещият Део и сценичната му половинка Елена вече могат да се похвалят, че са истинска двойка, след като красавицата официално го представи на семейството си.

Двамата прекарали няколко дни в родния й град Смолян, където живеят нейните родители. Напук на зложелателите, които коментираха, че Део и Елена само се правят на влюбени, за да спечелят симпатиите на публиката, а след това и победата в "Dancing Stars", двамата доказаха на всички, че помежду им има истински чувства, пише "Блясък".

След посещението при семейството на брюнетката, те прекарали няколко дни и на родното Черноморие. Водещият и любимата му се отдали на романтична почивка далеч от любопитните погледи, които постоянно ги следят покрай танцувалното риалити.

Неотдавна самият блондин сподели, че гледа изключително сериозно на отношенията си с Елена и дори би искал да създаде семейство с нея. Део бил готов да има дете и да се отдаде напълно на жената до себе си, а в танцьорката виждал именно човека, с когото иска да прекара живота си занапред.

Последвайте канала на

5435 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
daaaaa

2013.05.28 | 07:40

2
и аз искам от нея....може и 2
Of

2013.05.27 | 13:25

1
Много щастие Ви желая и по-скоро да се сдобиете с малко калпазанче! :)

Добави коментар

Водещи новини