Бивш съпруг стои зад нападението с фекалии срещу бижутерията?

  • 20 май 2013 19:56

  • 2856
  • 2
Бивш съпруг стои зад нападението с фекалии срещу бижутерията?
©

Мъжът на едната от бижутерките е сред основните заподозрени за нападението с фекалии в центъра на Хасково, съобщава "Хасковска Марица".

Днес по обяд двама мъже с руси перуки нахълтаха в новооткрит бутик за бижута в центъра на Хасково и невъзмутимо разплискаха цяла кофа с човешки фекалии из помещението и върху персонала.

Собственички на бутика са Марияна Димитрова и Христина Коруева. Марияна е в развод, а съпругът й, с който живее разделена, се занимава също с бижутерия и е сред основните конкуренти в Хасково, споделиха хора от бранша.

Разследващите са попитали Марияна и Христина дали ще настояват за ДНК проби от фекалиите. Нечистотиите били лиснати от две червени кофи. След инцидента из целия район около бижутерията се диша тежко. Двете жени обаче отказали, защото се опасявали, че вземането и сравняването на проби ще отнеме много време и средства на криминалистите. Кръгът от заподозрени е широк, пояснили бижутерките.

Отмъщението с фекалии е нещо като "запазена марка" на Хасково, както забитите кирки в колите из Бургаско, споделят местни наблюдатели. През ноември миналата година двама маскирани влязоха в известна кръчма в парк Кенана и лиснаха две кофи с изпражнения върху масите по време на фирмен банкет, припомнят разследващи.

Последвайте канала на

2856 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Старозагорски Фекалозавър

2013.08.28 | 11:33

2
На тия от Хасковско само фекалии в муцуните!
babagida

2013.05.21 | 23:12

1
a na vas Старозагорски kyr v kaza i posle v ysticite vi

Добави коментар

Водещи новини