Тир подбра шест спрели коли на пътя Враца - Мездра (снимка)

  • 19 май 2013 19:08

  • 5850
  • 0
Тир подбра шест спрели коли на пътя Враца - Мездра (снимка)
© Булфото

Тир с пловдивска регистрация помете с ремаркето си 6 коли. Автомобилите са спрели под дърветата вдясно по посока на движението, за да се предпазят от градушката, изсипала се изненадващо към 18 ч.

Четири коли са излизали от село Моравица и са били на отбивката за селото. Други две пък са били на банкета на пътя Е-79 между Мездра и Враца.

Тирът се е движел след тези коли. Ударил се е в мантинелата, вероятно се е движил с превишена скорост и се е подхлъзнал. Той е избутал двете коли в храстите. От там е продължил към отбивката и повлякъл другите четири коли и всички превозни средства се забили в крайпътната растителност.

Най-много са пострадали първите 2 коли, които са поели цялата сила на удара и пътниците от тези две коли са най-тежко пострадалите.

От болницата във Враца съобщиха, че състоянието на един от мъжете е много сериозно. Останалите 9 пациенти, сред които и 4 деца, са с не напълно уточнени състояния и диагнози, но са видимо по-добре.

Според очевидци в линейките и специално изпратен микробус са натоварени около 20 души. Движението е отбито през обходен маршрут Враца - разклон Руска Бяла - Моравица.

Снимка: tribali.info

Последвайте канала на

5850 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини