ВСС отстрани следователката Татяна Шарланджиева

  • 16 май 2013 10:17

  • 1709
  • 3
ВСС отстрани следователката Татяна Шарланджиева
©

ВСС отстрани следователката Татяна Шарланджиева от длъжност. Тя е обвинена в това, че е опъвала чадър на бизнесмена Красимир Георгиев, предаде репортер на novini.bg.

Припомняме, че През 2006-та година тя е защитила Георгиев, като не е изпълнила служебните си задължения. Той е  трябвало да бъде обвинен заедно с Валентин Димитров известен като Вальо Топлото за пране на пари и източване на „Топлофикация”-София. И тогава по скандала бяха разпространени СРС-та.

Заради изтеклите разговори между хора от властта, Следствието и бизнесмена, с поста си се раздели тогавашният заместник-министър на икономиката Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за , а ексминистъра Румен Овчаров беше упрекван в близки връзки с обвинените.

Последвайте канала на

1709 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.05.17 | 02:50

3
А имунитета на кУрнелия кога ще бъде свален г-н Цацаров.
Бон Джоуви

2013.05.17 | 02:50

2
Не беше случайно вдигането на тока през януари. Дело точно на тези задкулисни играчи - милионери. Ама да сте чули някой да ги закачи за нещо. Ще им се върне все някога на тези БСП капиталисти.
Богомил Трайков

2013.05.17 | 02:50

1
Това са мутрите (Корнелия Нинова и Румен Овчаров) в новото Народно събрание. Това са храдците, които през цялата кампания викаха "дръжте крадеца". Тези хора говорят за морал. Това са мръсниците около Станишев, хората които покриват "Топлото" и хиляди като него и с тези пари живеят добре в Парламента, а с морала са си избърсали задните части. С тези задни части са обърнати към нас - народа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини