Любен Дилов-син: Десницата не е обезглавена

  • 16 май 2013 07:36

  • 2312
  • 3
Любен Дилов-син: Десницата не е обезглавена
©

Десницата не е обезглавена. Това заяви Любен Дилов-син в сутрешния блок по Нова телевизия.

След тези избори оставката ми от "Движение Гергьовден", както и тази на Иван Костов и Емил Кабаиванов, е нормална реакция.

Ако трябва да перефразирам Оскар Уайлд - Десницата не е умряла, тя така си мирише. Искам да кажа, че втората вълна в десницата е много добра, заяви още той.

Съмнявам се, че ГЕРБ са дясна партия, заяви Дилов. По думите му с тях имат естетически проблеми. Просто не стоим добре на една и съща снимка или стенограма от СРС-та. Според мен ГЕРБ са другото крило на БСП. Те носят белези на тоталитарната държава - мачкането на бизнеса и т.н., категоричен е Любен Дилов - син.

Последвайте канала на

2312 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.05.23 | 09:22

3
Десница ,левица : За какво всъщност става дума ? Българите мизерствуват вие си играете на политика!Мошеници!

2013.05.17 | 05:15

2
Каква десница, каква левица. Всички сте дело на един кукловод и за 20 години доведохте България до просешка тояга, като си подхвърляхте властта един на друг. Дойде горския обаче и ви резна кранчето. Аз съм много доволен от изборите, защото най-на края СДСто и Костов отидоха където им е мястото. Мисля че на бизнес партньорите им от БСП мастото е също там. Искам някой да плати за 20 годишните безобразия. Да плати за кредитните милионери, за банковите фалити, за изчезналите спестявания, за Балкан, за АТЗ Ст. Загора, за БМФ, за изсечените гори, за ДЗУ Ст.Загора, за изчислителната техника, и за всичко съсипано. Някой е виновен, а никой не е наказан. Така не може. Не може БСП да се прави на девственица и да не знае за тези проблеми. Не може Соц. партия да се командва от барони - милионери и да иска подкрепа от работниците им. Някой трябва да спре това! И на тоя фон - шимпанзета като тоя се правят на значими хора, каквито никога не могат да бъдат поради елементарното си келепилджийско мислене. И не разбират че са просто жалки и смешни. както с бели очила, така със сини или жълти. Просто - дрисльо. Толкоз.
ц4

2013.05.17 | 04:39

1
Фъфльо вземи се събуди, че ще паднеш под масата и ще си удариш празната кратуна пълна със червени бръмбари ! Няма вече десница и никога не е имало всички парти всъщност са различни фракции на БКП и са създадени от ДС за имитираме със десетилетия демокрация и пазарна икономика в която комсомолците като Каролев и Плевнелиев се правят на политици и предприемачи, а кръглите идиоти родени със сребърна лъжица в уста като Бойко и със една сива клетка се прави на месия !

Добави коментар

Водещи новини