Мая Манолова: Снощи бях подложена на тормоз

  • 15 май 2013 15:09

  • 13644
  • 81
Мая Манолова: Снощи бях подложена на тормоз
©

Останахме изненадани от пресконференцията на прокуратурата. Не може да си ходиш в печатницата и да си вадиш бюлетини, когато си поискаш. По най-бързия начин трябва да бъде свикано Народното събрание и да бъдат връчени мандатите за съставяне на ново правителство.

Това казаха от БСП на пресконференция. Тази сюжетна линия с подаването на сигнала, нарочно се раздува точно днес, от тези „достойни” прокурори, с цел отклоняването на вниманието, включително вчера, от исканото сваляне на имунитета на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, обясни Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Печатницата е собственост на общински съветник от ГЕРБ. Там се печатиха и бюлетините за президентските избори. Това е печатница, която се свързва с ГЕРБ и поръчките се нареждат от Министерския съвет, каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. До днес се чудех откъде Цветанов в изборната нощ знаеше, че аз съм подала сигнала за печатницата в Костинброд. Днес разбрах - от ДАНС. Снощи и аз бях подложена на тормоз. В 23.30 часа започна да ми звъни телефона и така цяла нощ, без никой да говори отсреща. Ще сигнализирам прокуратурата. Ние сме подавали много сигнали за готвени и извършвани нарушения в изборния ден, каза Манолова и допълни, че тепърва ще се анализира колко от сигналите са се оказали верни. Аз с прокурори до неделя не бях говорила, обясни тя. По думите ѝ стана ясно, че най-вероятно "достойните" прокурори са от ДАНС.

ГЕРБ прескачат всякакви законови граници. Техният стремеж е единствено да са на власт, дори и с цената на фалшифициране на изборите, убеден беше Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Държавата трябва да върви към нормализация. В момента се задават въпроси, за да се избегнат отговорите, каза още Миков. В момента не водим никакви консултации за правителство. Нека се свика Народното събрание и тогава ще преговаряме, обясни той.

Информация, че в печатницата в Костинброд ще се печат още бюлетини получихме на няколко пъти, каза Манолова. Имаше грешки и за бюлетините в Кюстендил. Там имаше печатна грешка и ПП ГЕРБ беше изписана като ПК ГЕРБ. Това говори, че тези бюлетини са отпечатани допълнително. Няма да коментирам как получих този сигнал, категорична беше тя.

Този случай и прецедент, ще създаде нови предпоставки държавата да поеме по-сериозен контрол върху печатането на бюлетини, каза Петър Корумбашев. Има една-единствена политическа партия, която се оправдава, и се чувства засегната. За случая с тези бюлетини не съм чул друга партия да се оправдава – защо не се оправдават ДСБ, „Движение България за гражданите”, ДПС, допълни още Корумбашев.

С това законодателство в България се създават огромни възможности за манипулиране на изборите. Трябва ревизия и веднъж за винаги да прекъснем възможностите за фалшификация на изборите, обясни Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Категорично Изборният закон се нуждае от голяма ревизия, за да има честни избори в България, завърши той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
13644 81

Свързани новини

Коментари 81

Добави коментар
Данаил

2013.05.20 | 20:17

81
Браво на Манолова, който си е направил труда да я слуша като парламентарист последните години само може да и стисне ръката, един достоен българин, а тези обиди на идеологическа основа само доказват колко елементарни хора има, които оценяват човек по веруюто му. Истината е че има истински хора и в трите ни водещи политически сили в момента, малцинство са, но ги има. Добре че Манолова пак ще бъде в Парламента.

2013.05.20 | 20:17

80
За съжаление тая разпоретината пак ще вее фусти из Парламента
1111

2013.05.20 | 20:16

79
ti si za trepane,koko6ka takava

2013.05.20 | 20:16

78
Дърта мастия червена
Аз

2013.05.20 | 18:54

77
БСП - Бесни Стари Пу т ки, ДПС - Дърти Стари Пу т ки.

2013.05.16 | 07:41

9
Та нали ти лично в деня на изборите по телевизията в присъствието на Цветанов си призна че си го подала.

2013.05.20 | 18:54

76
Тя си мисли че хората гледат само ТВ7!!!
Аз

2013.05.20 | 18:54

75
Добре, че гюреков се обади точно в деня за размисъл и отказа хората да гласуват за ГЕРБ. Добре, че и БСП се обади и отново се направи на света вода ненапита. Добре, че и сиганите от ДПС се обадиха само и само да гласуват за тях защото някой от БСП измисли, че брака в костинброд са фалшиви бълетини. Добре е да прочетат законите гюреков и мая манолова и дружинка. От къде да сме сигурни, че БСП и ДПС не са измислили сигнала ? След като не казва кой й го съобщил. Правителство ще има и то ще е АТАКА и ГЕРБ. Защо никой не каза за автобусите на БСП ? Мая манолова от къде знае за някаква си фирма, дето превозвали бюлетините с камиони с двойно дъно ? Тя видяла ли ги е , че са с двойно дъно ? Кога ги е видяла ? Къде са ? Или пак са измислица, не стига, че получиха близо 100 000 гласа от Турциа, а някой даже не знаеха и български, имаше един дето 20 години не се е прибирал и влезе с някакъв в тъмната стаичка да си попълни бюлетината. Според мен цялото БСП и ДПС трябва да се разследва и да се изнесе от парламента.Все пак не сме толкова малоумни, БСП винаги осведомени за всичко ? Защо вдигнаха такъв скандал в деня за размисъл ? Трябваше да си ги задържат и да не се показват по телевизията. И накрая се оказаха брак, а брака по закон се държи в склада. Прочетете законите Гюреков. После вика 200 човека са го нападнали ? хахахахах, аз видях 15. Видях само да говорят, а оня тръгна да ги гази, гюреков на прокурор. Как така ще ги гази ? Не видях да му посягат! А той тръгна през тях, за какъв се мисли. Все едно от БСП като му плащат и може да си прави каквото си иска.

2013.05.20 | 18:53

74
милиционерска к*во на какво са те подложили снощи дъртите комуняги всички знаем
в.и.

2013.05.20 | 18:53

73
нямя по долна и мръсна партия от бсп тая като я слушаш и не само нея като чели те сега падат от марс чисти и неопетнени а цялята държава е пропита от техните структори от онова време когато бяха ненадминати в подслушване компромати и всякакви мърсотии.
Великия

2013.05.20 | 18:53

72
Този лист ЗА ЧУЖБИНА на единия от палетите ми е много интересен , кога ще ги пращат та да стигнат като изборите са след няколко часа , и тоя разбит катинар , намирисва на конспирация от БСП , лесно някой активист ще разбие катинара и ще им напише по един лист че са за различни градове уж , даже ще се увлече като на един напише че са за чужбина , ама няколко часа преди изборите , то на БСП и без това им е в кръвта да се увличат в компроматите и мръсотиите , и после викат веднага гл. прокурор
Биби

2013.05.16 | 02:32

7
Не разбрахте ли, че вече се знае/ и е разпитан/ кой е надписал бюлетините за градовете ?! Стига с евтини манипулации !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини