Педофил-рецидивист блудства със 7-годишно момиченце

  • 15 май 2013 06:46

  • 2467
  • 0
Педофил-рецидивист блудства със 7-годишно момиченце
©

Съден и лежал в затвора за педофилия и за кражби рецидивист отвлече и блудства със 7-годишно момиченце от квартал „Столипиново”, съобщава Монитор. 35-годишният Али искал да изнасили детето, но бил много пиян и не успял. Малката била открита от двама младежи от квартала да се лута изплашена край брега на река Марица.

Грозната сцена, в дъното на която съседите подозират дядото на първокласничката, се случила преди десетина дни. В понеделник полицаите от Пето районно управление закопчали извършителя, който вчера се сдоби с обвинение и беше оставен за нови 72 часа зад решетките.

„Линч за педофила! Такива хора не трябва да живеят. Само смърт за тях или да изгният в затвора. Ако пак се върне тук, лошо му се пише”, се заканваха вчера съседи на малката Гюлезар. Тя все още няма навършени 8 години и вчера се похвали, че има сестра близначка Камие.

„Отидох хляб да купя, а той ме хвана за ръката и каза, че ще ми купи нещо от магазина”, разказа вчера Гюлезар. Майка й Тюркян действително пратила малката за хляб и пред блока в „Столипиново”, където живее, детето било пресрещнато от 35-годишния Али, който бил приятел по чашка на дядото Щерьо Асенов.

Али не бил местен човек, дошъл от Хасково, след като наскоро излежал поредната присъда. „Той е сакат, ей така куца”, показа вчера момиченцето каква е походката на нападателя му. Али редовно се запивал с дядото на децата, разказаха комшиите от квартала. Когато момиченцето попитало чичкото какво ще й купи от магазина, той й показал среден пръст.

След това я повлякъл, хващайки я за ръчичката. Отвел я в подлез близо до река Марица, където се опитал да я изнасили. След като не успял, я съблякъл да я опипва, а после заспал. Момиченцето тръгнало да се прибира, когато било открито от двама младежи, които го отвели до дома му.

„За една ракия дядо й я продаде на Али. Как може да нападне толкова малко дете! Какво удоволствие може да изпита от нея, та тя няма още навършени 8 години? Само да се върне тук и ще го пребием. Смърт за такива хора”, се заканваха съседи на детето.

Последвайте канала на

Novini.bg
2467 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини