БСП: Борисов сигурно обикаля, за да се пазари с "Атака" и ДПС

  • 14 май 2013 18:15

  • 10966
  • 51
БСП: Борисов сигурно обикаля, за да се пазари с "Атака" и ДПС
©

"ГЕРБ са формалният победител на изборите. Въпросът е как стана така", заяви в интервю за предаването "Лице в лице" по БТВ Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от БСП.

Той попита как така след цялото напрежение, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г печели изборите.

Според Миков само ГЕРБ слагат ПП пред името на партията. По думите му, причината за това е хората да не объркват абревиатурата с някаква друга структура.

"Трябва първо да се свика Народното събрание още веднага след като се обяви официалният изборен резултат. Трябва НС да започне да функционира и да се направи опит за съставяне на мнозинство. Трябва да се направи опит да бъде съставено програмно правителство", заяви Миков. 

Той отново съобщи, че БСП предлага за премиер Пламен Орешарски, който може да реагира адекватно в ситуацията, в която се намира България.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно призна, че конфигурацията между партиите е много сложна. Той призова всички да бъдат добросъвестни и да не държат дълго време мандата, ако не могат да съставят правителство.

"ГЕРБ не иска да понесе отговорност за начина, по който са управлявали страната", заяви още той.

На въпрос дали БСП води преговори с Така и БСП, Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заяви, че официални преговори не се водят. "В момента се водят разговори и то между всички. Аз съм сигурен, че и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обикаля сега и се пазари с "Атака" и ДПС", каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
10966 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар

2015.01.12 | 10:36

51
Абе какво значи "как така" - ами ей така! - Вие комунистите плащахте на разни групички да викат "Оставка" отстрани на нас - ние викахме "Долу ЕВН" и т.н. Ние не сме искали да сваляме правителството и да дестабилизираме държавата. Това правителство беше ужасно -верно е, но си има ред и сега, благодарение на вас червени маймуни, не можем да им търсим отговорност дори. На вас обаче ще ви търсим, ако ще 5 амнистии да си гласувате тоя път! Бъдете сигурни!
kolombo

2015.01.12 | 10:36

50
Айде сега, ....откога сигурно става за истина? - От както бракуваните бюлетини от устата на Бареков и Мая М. -Костенец-ови станаха тежко криминално престъпление извършено от ГЕРБ. Найденов ...., срамота е зрели мъже като Вас -да се превръщат в червеноопашати папагали

2015.01.12 | 10:36

49
ВОЛЕН ПРЕМИЕР ! 1000лв. минимална заплата , 500лв. минимална пенсия.Национализация по Германския , Френския и Американския модел,връщане на златодобива в Български ръце и край на колониалното робство !!!
СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ

2015.01.12 | 10:35

48
„- АЗ ЗНАМ ЧЕ СЕГА ГЕРБ ОБИКАЛЯТ СТРАНАТА И ПРЕДЛАГАТ ЗЛАТНИ ПЛАНИНИ ЗА ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ“. --- ей Станишка изборите свършиха защо продължаваш с агитациите и заплахите ако ГЕРБ направят нещо хората пак ще излязат на улицата и то хората на които ти им плащаш.Стига с тези агитации.
ДОЛУ ГЕРБ!

2015.01.12 | 10:35

47
По-добре комунисти да ни управляват, отколкото мутри. Поне на външен вид докарват на политици и не ме излагат пред света. Не гласувах за БСП, гласувах за малка партия, но бих се радвал повече на победа на която и да е друга партия пред шайката на пожарникаря. Колко прост трябва да си, за да си толкова сляп, че да не виждаш на кво прилича тоя за който гласуваш ?! Всичко е изписано на лицата на хората, освен ако не си затваряш очите или не си неграмотна измет. И това е и електората на герб - крадци облажени от тях, цигани и най-простата чалгарска измет на страната.
sisi

2015.01.12 | 10:34

46
Тъпи, червени, уруди.Не се наядоха ей.Пък и нагли навсичкото отгоре.Били фалшифицирани изборите!Кой подменяше бюлетини на предните избори бе, кой плаща на мангалите? Обвинявате другите, за това, което вие самите правите.Мръсни помияри. Народа избра ГЕРБ, те щели да управляват.Мамка ви мръсна , боклуци такива. Ще я затриете тази държава , идиоти тъпи.

2015.01.12 | 10:34

45
Другаря Михов сега като си вземе Министерството на вътрешните работи никой няма да се подслушва от депутатите,само целия народ!И да внимавате кви ги говорете срещу партията майка,че лошо ви се пише...

2015.01.12 | 10:34

44
Ако имаше награда за най противната политическа мутра,Миков щеше да потроши всички! От женска страна-Цачева, ако горката напусне парламента и няма къде да работи.. спокоино може да се пробва като бостанско плашило... уверявам я че за труда и ще бъде богато възнаградена
недоволен

2013.05.26 | 18:16

43
Станишев с цялата си наглост Миков с подготвения сценарий подслушванията Манолова призовава и насъсква Бареков за недействителните бюлетини.В тази държава не може да управлява правителство което да направи така че българите да живеят нормално .БСП се вживява на победител тя не може да управлява а само да граби.

2013.05.15 | 14:24

42
След изборите този сайт затяга цензурата. Не ме пуска да се изкажа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини