Мая Манолова е доволна от резултата

  • 13 май 2013 16:48

  • 3567
  • 18
Мая Манолова е доволна от резултата
©

Като най-тежките и важни избори определи вчерашния вот водачът на листата на "Коалиция за България" в Кюстендил Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на на пресконференция днес.

Тя посочи, че е доволна от резултата, който е вторият най-висок в страната за БСП.

Бием ГЕРБ в област Кюстендил с четири процента, или 2500 гласа. Първа политическа сила сме и в общините Кюстендил, Дупница, Кочериново, Рила, Невестино, Бобошево и Трекляно, каза Манолова и допълни, че каузата на "Коалиция за България" е била справедлива и в интерес на хората, предаде БТА.

Искам да обещая, че ще направим всичко възможно, за да оправдаем доверието на хората. В следващия управленски мандат, колкото и да продължи той, моята кауза ще бъде хората да живеят по-добре, каза още тя.

Манолова посочи, че БСП отдавна е заявила, че според партията следващият кабинет трябва да бъде програмен.

Според мен няма шанс ГЕРБ да направи собствен кабинет, защото най-големият губещ от последната кампания и управление е партия ГЕРБ, която е в изолация. ГЕРБ се докара до положение, в което да не може да поиска и да получи подкрепа от никоя политическа партия, от тези, които влязоха в парламента, и от българските граждани. Не мисля, че могат да реализират своя мандат, така че шансът е с мандата, който ще получим, БСП да предложи създаването на програмно правителство след широки консултации с парламентарните партии, с тези, които останаха извън парламента. Ние заявихме, че в рамките на следващия парламентарен мандат ще взаимодействаме с гражданското общество, и първите закони, които ще бъдат внесени, ще са консултирани с него и с неправителствените организации, каза Манолова. Тя допълни, че ситуацията е тежка, а мисията - трудна. "Няма я оправим сами, или в коалиция, а само с широката подкрепа на българските граждани и политическите партии, без ГЕРБ", заключи политикът.

Последвайте канала на

3567 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Койчо

2013.09.04 | 17:10

18
Мая Манолова, Гъзът на БСП
123

2013.05.20 | 21:49

17
БСП спечелиха с вота на 13% от избирателите. От изборите се видя ясно че мислещите хора са 2 500 000 души, които представляват бизнеса и работещите хора, и които имат ясна представа какво в действителност се случва в България. Останалите 50% които не гласуваха, както и 20% които не разбраха за какво гласуват подариха България на комунистическата партия и нейните структури, ДА НИ Е ЧЕСТИТО. БРАВО БЪЛГАРИ!!!!

2013.05.15 | 21:08

16
милиционерска к*ва

2013.05.14 | 13:06

15
тва че си спала с 2500 човека там кво искаш
123

2013.05.14 | 13:06

14
Вече всичко е различно. България се върна много години назад. От днес живота ни зависи САМО от крадци, насилници, психопати, социопати и корумпирани морални отпадъци на които бе подарена властта вчера. Някой може да каже, че ПРЕДИ не е било по-различно. Думата САМО прави ВСИЧКО абсолютно различно! Глупците на България се оковаха във вериги, които са толкова тежки, че завличат цялата нация със страшна сила към преизподнята на Ада на обществото.
националист

2013.05.14 | 13:05

13
Честито ни истински българи - само Атака! И аз гласувах за Атака , другите са боклуци. Но прочетох ,че щели сме да правим коалиция с ДПС - Волене внимавай!!! Аз гласувах за националната идея ,но не и да се коалираме с рязаните от ДПС! Само имай късмет да ни сервираш този буламач и хич не ми приказвай после ,че било за благото на страната!Мисля ,че това е недоразумение - с БСП или Герб е без значение - и 2те са маскари , но НИКОГА С ДПС! Имай само късмет да ни вкараш в тая каша с турците и идваме в София с бандата и протестите ще ти се сторят като пролетна разходка в сравнение с това дето ще ти се случи!!!!Само Атака , но НИКОГА С РЯЗЯНИТЕ НА ЕДНО!
БУТАЧА

2013.05.14 | 13:05

12
ЩЕ Й ПРЪСНА ЛАЙНАРНИКА А ПОСЛЕ ЩЕ И ДАМ ДА МИ ГО ИЗЛИЖЕ

2013.05.14 | 13:05

11
Другарко Манолова, поздравявам ви с бляскавата изборна победа! Палучихте цели 13% от гласовете на избирателите! Имате на какво да се радвате. Можеше да е много по-зле. Истината обаче е друга. Вашата партия и вие лично нямате право да говорите за морал. Вашето поведение го оценявам като връх на некоректността, затова не ви подкрепих и никога не можете да разчитате на мен и приятелите ми. Поздравявам ви с моралната предизборна кампания и с настъпващата годишнина от атентата в Св. Неделя. Тази годишнина много добре се връзва с представата ми за моралния ви облик. На вас лично и на партийното ръководство, за което се говори, че няма избори, които не може да загуби, след което да обяви загубата за победа. Наистина ли оценявате като победа 13% от гласовете на избирателите? Ако е така честито. Знам че срамът не е нещо от което страдате, така че продължавайте със словесните си диарии. ГЕРБ трябва да ви плащат за тях. Услугата която им правите с отвращението което предизвиквате е съществена. Дерзайте и не се замисляйте какво би казал за поведението ви Димитър Благоев. В същност, какво ви пука – затворете внимателно вратата на служебния Мерцедес. Благоев – глупости!
торкемада

2013.05.14 | 13:05

10
Аре яхай метлата и марш в Кюстендил там са приготвили кладата !!!
jo

2013.05.14 | 13:04

9
Забравила е да спомене...и в село Торбальжи е номер 1

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини