Лагард: Има опасност от втора криза

  • 26 юли 2011 17:38

  • 1627
  • 1
Лагард: Има опасност от втора криза
©

Това каза ръководителят на Международния валутен фонд Кристин ЛагардКристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в САЩ и Франция. От 1981, предаде ИТАР-ТАСС.

"Последиците ще бъдат, много, много сериозни и те няма да се ограничат само върху САЩ", допълни тя. Лагард призова Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и Конгреса бързо да постигнат споразумение за бюджетните съкращения. "Времето изтича", подчерта ръководителят на световната финасова институция.

Лагард предупреди и европейските държави да решат възможно най-бързо проблемите в еврозоната. Защото въпреки повишанането на борсовите индекси след одобрението на втория помощен транш за Гърция, проблемите не са преодолени.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1627 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван Митев

2011.07.29 | 21:51

1
Дълговата криза в САЩ е толкова проста по свое съдържание, че само до 24 часа време - след подобрение с "Модел Ресурси М" на американско държавно финансово управление - трудностите за обслужване на дълга в САЩ ще се овладеят за полезно разрешаване.

Добави коментар

Водещи новини