Бриго Аспарухов: Прокуратурата разпитва, а не води разговори

  • 07 май 2013 14:46

  • 2659
  • 11
Бриго Аспарухов: Прокуратурата разпитва, а не води разговори
©

Гледам и не вярвам на ушите си. Това каза в ефира на News7 бившият директор на Националната следствена служба генерал Бриго Аспарухов.

Така той коментира днешния разпит на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Основната функция на прокуратурата е да разпитва, а не да вика хора за разговори, продължи Аспарухов. Борисов обяснява така всички събития по време на управлението си - неглижира ги, интерпретира ги и манипулира. Какво означава това "престъпна група ни подслушва в домовете". Това значи, че е допуснал такива групи да съществуват. За 4 години не разбра, че е имало такива групи. Значи той го е допуснал. Борисов е длъжен да знае има ли такива групи. Прокуратурата е орган, който разследва такива неща и затова е извикала Борисов - именно да обясни защо е водил такъв разговор с бившия градски прокурор, който си подаде оставката, каза още бившият шеф на НСС.

Прави ми впечатление в последните дни едно нещо. Служебният премиер говори, че който разпространява компромати, ще бъде наказан на изборите. Той няма право да се меси в изборите, категоричен беше Аспарухов. Президентът също говори, че компроматите няма да повлияят на изборите. Това е синхронизиран хор, изблик на страх, че истината за тяхното управление излиза наяве. Според мен тази партия не трябва да излиза дори на избори. Нека се погледне по-надълбоко какво е вършено през тези години. Това не бива да се приема болезнено, а разумно. Хората трябва да разберат, че както са ни управлявали досега, така и ще ни управляват в бъдеще. Ние не можем да изчистим обществото си. Когато един политик породи обществено недоверие, единственият правилен ход е да се оттеглят от политическата сцена. Надявам се на това, каза още ген. Аспарухов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2659 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2013.05.10 | 16:42

11
Аспарухов,,ти ли ще казваш на народа за кой да гласува?Кой си ти?Ти за нас си кръгла нула.Свърши!!Мнението ви за нас няма стойност,имаме си наши виждания и мнение..
аз

2013.05.09 | 17:29

10
всички мазници вън до един===или ще хвърчи Молотов
тои

2013.05.09 | 17:18

9
Един деполетезиран генерал през 1990г подписал декларация и останал да служи , но на кого и за какво.Висока пенсия и отново в партията хранителка и водителка.Питасе докато си вземе пенсията на кои е служел на РБългария или на партията.
Георги Христов

2013.05.09 | 17:17

5
Бриго Аспарухов - никога не е бил директор на Националната следствена служба !Още ли не сте проумели,че Бойко Борисов продължава да се смята за "извън земен екземпляр"- като се прави на селски тарикат на фона на размазаният политически пейзаж.....подценявайки вулгарно българските избиратели !!!

2013.05.09 | 17:17

8
Глупав човек като теб гласува за БСП- Бриго Аспарухов. Човек измамник, крадец и по-лошо убиец на души. Това е сте ви е от БСП, хора мошеници и демагози. Оставете да направим България стабилна а не каруца на БСП.

2013.05.09 | 17:17

7
А може ли хората сами да преценят на кого да вярват и защо. Нахално е някой да казва кой трябва да се яви на избори. Защото по тази логика БСП трябваше отдавна да се оттегли и да спре да се явява на избори.
Maq Nikolowa

2013.05.09 | 17:16

4
Правилно, сами да решим.Всички неща обаче,ставащи в Б-Я,особено днес ще ни помогне за избора.Гледам ставащото пред Съдебната палата и се чудя това ли премиера, управлявал 4г.,за когото гласувах.Днес,по ТВ жена каза,че Б.Б.направил пътища и ще гласува.Исках да я попитам,как е преживяла с пенсията си 4г.,освен ако мъжът и взима примерно офицерска или друга пенсия.
електорат

2013.05.09 | 17:17

6
Хора, не гласувайте за мутро-нарцистичната партия на доносник БУДА- ГЕРБ!!!

2013.05.09 | 17:15

3
ДКК--дърта комунистическа курва!!!!!!
антикомунист

2013.05.09 | 17:15

2
МАМИЦАТА ВИ КОМУНИСТИЧЕСКА ПИСНА МИ ДА ВИ ГЛЕДАМ ГРОЗНИТЕ МУТРИ НАВСЯКЪДЕ С ВАШИТЕ РАЗЛИЧНИ ЛИЦА ПО ТВ И ПО ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕТЕ. ВАШИТЕ ЧЕРВЕНИ КЛОНИНГИ И САТЕЛИТИ СА РЕЗАКА ДОГАН, ЧЕРВЕНАТА КУНЕВА, КОНСОМАЛА КОСТОВ И ЛУДИЯ БОЛЕН СИДЕРОВ ЕТО КОИ СЕ ГОТВЯТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. ЩЕ БЪДЕТЕ СТРАШНА КОАЛИЦИЯ ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА БОКЛУЦИ КАТО ВАС ЛЪЖЕТЕ БАБИЧКИТЕ И ДЕДОВЦИТЕ КАТ ИМ РАЗДАДОХТЕ ПО НЯКОИ КОЗУНАК И ПО НЯКОЕ ЯЙЦЕ ЗА ВЕЛИК ДЕН. ТОВА Е ЦЕНАТА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА БСП НЯКОЛКО ЯЙЦА И ПО ЕДИН КОЗУНАК. ТРЯБВАШЕ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ДА БЪДЕТЕ ИЗТРЕПАНИ ОЩЕ В КРАЯ НА 1989 ГОД И ПОМЕН СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ОТ ВАС
гражданин

2013.05.09 | 17:15

1
Гласувайте за партия, която има шанс, но в никакъв случай за БСП, ДПС и Кунева. Вместо да протестираме срещу тройна коалиция БКП-БКП-БКП след изборите да я спрем сега.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини