Иран: Арабите да ударят Израел

  • 07 май 2013 14:38

  • 2185
  • 2
Иран: Арабите да ударят Израел
©

Граничещите със Сирия арабски държави да реагират на ракетния обстрел на сирийската територия, извършен от израелските войски, заяви днес министърът на външните работи на Иран Али Акбар Салехи, предаде агенция Интерфакс.

„Арабските държави трябва да се застъпят за своите братя в Дамаск”, каза Салехи пред журналисти в столицата на Йордания Аман. Според него Израел няма да посмее да нанесе удари по иранските ядрени обекти. В същото време Салехи заяви, че „Техеран е готов за най-лошото възможно развитие на събитията”.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2185 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
koko

2013.08.28 | 19:10

2
крайно време е измислената и сатанистка държава израел да бъде изтрита от земята и света да стане едно по-добро място за живот.
))

2013.08.28 | 19:10

1
Добре бе, чутуро проста. Ако унищожат Израел, коя е следващата немюсюлманска държава на пътя на арабите след това? Ами България. Не мислиш ли, че след това ще решат, че ние им пречим? Може ли да си толкова ограничен. Войната е ужасно нещо, но е факт, по-добре да е там, отколкото при нас, не мислиш ли? Мислите малко с тези прости тикви дето ги имате на раменете си.

Добави коментар

Водещи новини