МВФ даде на заден за гръцкото затягане на колана

  • 07 май 2013 09:26

  • 1029
  • 3
МВФ даде на заден за гръцкото затягане на колана
©

Гърция трябва да да избегне рестриктивните мерки, които удрят пенсионерите, пише Интерфакс.


Международният валутен фонд (МВФ) постави условия за предоставяне на следващия транш от спасителния заем. В документа се посочва, че Атина и напреднала в реформите, но те са били приложени по начин, който е засегнал най-нуждаещите се. В същото време от организацията посочват, че малко е направено за попълване на хазната. Богатите и самонаетите продължават да избягват данъци.

Гърция и Тройката (Международния валутен фонд, Европейската централна банка и Европейската комисия) постигнаха споразумение за съкращаване на служители в бюджетната сфера, за да може южноевропейската държава да получи последния транш.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1029 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
вили

2013.05.08 | 01:00

3
Гърция ще излезе от кризата!!Гърците не са бедни и глупави,а хитри византийци!!Както разбрах и нащи българи много са загрижени за стабилизацията на тяхната икономика.200.000 наши "българи бедни"са прекарали по празниците в Гърция,въпреки на СЛЪНЧЕВ БРЯГ да е в пъти по-хубаво и икономично,но ние бедните,стачкуващите,безработните и т.н.......сме големи "ЕВРОПЕЙЦИ"Дерзайте България ще пребъде ,докато имаме толкова "бедни"хора.......

2013.05.08 | 01:00

2
Май скоро не си ходил на Слънчев Бряг а ?
666

2013.05.07 | 14:40

1
Не сам много сигурен,че ще се оправят.Може да са хитри византийци ама се заиграха с алчните евреи,а попаднеш ли в техни те ръчички веднаж от там няма измъкване.За другото си прав.Крайно време е Българите да станат малко по големи националисти и сами да си помогнем,а не да чакаме на Европа. Никои така пари не дава даром на когото и да било дори и Германия.

Добави коментар

Водещи новини