Лиляна Павлова може да продаде Морската градина, ако има такава власт

  • 04 май 2013 15:23

  • 7857
  • 26
Лиляна Павлова може да продаде Морската градина, ако има такава власт
©

"Варненци трябва да знаят, че след като Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, нямайки нищо общо с Бургас, си позволи да краде или да бъде съпричастна към кражбата на Централния плаж в Бургас може да продаде Морската градина във Варна, ако има такава власт".

Това заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в във Варна, като информира варненската общественост за нарушение на МРРБ по време на управлението на ГЕРБ, съобщи Фокус.

Петков допълни, че става дума за престъпен акт на Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, свързан с действията на Министерство на регионалното развитие и благоустройството на територията на Бургас.

Според Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, Павлова, в качеството си на министър на МРРБ, дава възможност да бъде продаден част от бургаския централен плаж. От собственика на заведение, разположено на бургаския плаж, има искане за закупуване на терена под него. Павлова извършва поредица от престъпления, за да може това да стане факт, смята Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. След като получава искане за деактуване в частна-държавна собственост Павлова поставя тридневен срок на Министерски съвет за мнение. Министерство на финансите се противопоставя, а премиерът Борисов настоява за корекции. Павлова не се съгласява и внася окончателен текст без корекции. Така по престъпен начин дава възможност на областният управител на Бургас Константин Гребенаров да продаде имота."

На 14 септември миналата година областният управител на Бургас Константин Грабенаров издава акт за публична държавна собственост на Централния бургаски плаж, върху който е разположен търговски обект (кораб-ресторант "Фрегата"). Във времето – това е едно от символните места на Бургас и на плажната ивица.

На 22 октомври при областния управител Грабенаров постъпва писмено заявление от собственика на търговския обект, не на терена, да закупи държавния имот и прилежащия терен. Проблемът в случая на собственика е, че имотите публична държавна собственост, каквато е по силата на нормативната уредба плажната ивица не могат да бъдат продавани. За да бъде продаден имотът, той трябва да се деактува в публична държавна и да бъде ситуиран като частна държавна собственост. Веднага на следващия ден, 23 октомври, областният управител изпраща в МРРБ цялата документация. Това е труд, като кмет мога да го кажа, отнема поне 10 дни интензивна работа, за да се събере цялата документация.

На 23 октомври Грабенаров е готов с цялата документация и искане за обявяване от Министерски съвет на имота за частна държавна собственост с един единствен мотив – искането си – заявено желание на собственика на търговския обект да закупи този имот.

Писменото заявление на собственика е приложено към документацията, която областният управител изпраща на МРРБ. МРРБ отговаря, че следва да подаде мотивирано искане за обявяване на имота, посочи Петков. Той допълни, че на 19 ноември областният управител изпраща мотивираното искане с единствен мотив, че собственикът на обекта иска да закупи обекта. Оттук започват една поредица от престъпления на Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена в качеството й на министър на регионалното развитие и благоустройство.

На 25 ноември тя изпраща за съгласуване, каквато е процедурата, до всички министерства доклад и проекторешение на Министерски съвет за обявяване на имота в публична държавна собственост, като в нарушение на устройствения правилник на Министерски съвет дава тридневен срок за съгласувателни процедури. В устройствения правилник на Министерски съвет срокът е минимум 10 дни. Толкова бързаме да откраднем имот, че даваме тридневен срок. Особено министерствата, които имат пряко отношение, на първо място МИЕТ, Министерство на финансите и Министерство на вътрешните работи, защото става въпрос за гранична зона. Те нямат физическото време за три дни да видят кой е имотът, да направят своята преценка, да имат мотивите в едната и другата посока и да върнат становището обратно в Министерски съвет. Това е абсурден срок и това е първото престъпление, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Това не е административно нарушение, то се прави с цел – министерствата да нямат време да реагират. Прави чест на Министерство на финансите, което успява да изпрати свое становище, с което се противопоставя на искането на МРРБ и отказва да одобри акта за деактуване от публична държавна на морския плаж Бургас – централен. Министърът на регионалното развитие и благоустройството не се съобразява със становището на Министерство на финансите. Това е второ грубо и тежко нарушение и внася в Министерски съвет на заседанието на 12 декември предложението без да отчете позициите на Министерство на финансите. Тогава представляващ на заседанието на Министерски съвет е бил зам.-министър на финансите Владислав Горанов. Той заявява позицията на МФ, че се противопоставят на този подход. В дискусията, което е видно от стенограмата, МС връща на вносителя, МРРБ, проекта за решение за дообработване. Тоест колективният орган Министерски съвет отказва да вземе това решение. Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена обаче продължава в същия стил и на 17 декември изпраща в Министерски съвет окончателен текст. В дискусията министър-председателят Борисов изрично подчертава, че в решението трябва да бъде отчетена позицията на Министерство на финансите. Общото решение на МС е позицията на МФ, тоест, да не се деактува имотът или да бъде гарантирано, че той не може да бъде продаван, трябва да се отчете.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена не се съобразява с това решение и внася окончателен текст, който е без никакви корекции. По този начин Павлова дава възможност на областния управител да продаде имот. По случая е образувана прокурорска проверка. За мен е много важно, как ще се развие прокурорската проверка. Според мен, Прокуратурата ще търси два варианта: единият – дали това е административно нарушение или престъпление по служба. Проверката продължава до момента и няма становище на Прокуратурата. Това трябва да бъде квалифицирано, като престъпление по служба. Първо, в необичано кратки срокове се извърша цялата процедура. Второ, правителството е изнудено министерствата да дадат в тридневен срок своите решения, трето, защото има ясно решение на МС, кое е недопустимо и с кое трябва да се съобрази вносителят. Четвърто те не се съобразяват с това и проектът за решение остава без корекции, за които е взето решение в МС. Тоест имаме престъпление по служба и злоупотреба с власт. Варненци трябва да знаят, че след като Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, нямайки нищо общо с Бургас, си позволи да краде или да бъде съпричастна към кражбата на Централния плаж в Бургас може да продаде Морската градина във Варна, ако има такава власт, допълни Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Според Петков този акт не се е случил реално, защото той и Пламен Орешарски са поставили въпроса в Бургас и тогава областният управител е започнал да се оправдава, че собственикът щял да поправи кораба, който е бил изгорял. Но в документите, които областният управител на Бургас изпраща не е отразено, че горелият кораб ще бъде ремонтиран. Прокурорската проверка трябва да бъде много категорична и ясна за обществото, за да бъде защитен обществения интерес, завърши Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Весела Найденова
7857 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
N/A

2013.06.10 | 15:10

26
Този на снимката може и майка си да продаде, ако има кой да я купи...
ika

2013.06.10 | 15:10

25
несъмнено. герберската мома какво друго да направи - като чуе комисионна и действа както са я учили.

2013.05.08 | 13:10

24
В България за 20 години се създаде паралелна власт. Огромна част от нея беше формирана от бивши комунисти, бивши членове на Държавна Сигурност, държавни служители, български турци и новозабогатели тарикати.В последните 3 и половина години силно бяха намалени приходите на тази власт и - почнаха проблемите. Тази паралелна власт ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ. Борисов и ГЕРБ не са светци, но те са единствените, които се опълчиха. Г Л А С У В А Й Т Е З А Г Е Р Б!!!

2013.05.07 | 14:43

8
ти най вероятно си ЛУД
вили

2013.05.08 | 13:10

23
г-н:Петков!!Излесте от тази вмирисана черупка,вижте,четете нещо хубаво.Отидете на БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИР,Влейте в душата си българската доброта!!!!СТИГА!!!!ИЗМОРИХТЕ НИ С ВАЩИ ГЛУПОСТИ!!Не си криви мутрата ,няма да бъдете по-чаровен..

2013.05.08 | 13:09

22
Явно в бсп са се оплели като свински черва, зависими са и се държат един друг с компромати щом не се разделят с румен пияницат, р. овч. и останалите крадци

2013.05.08 | 13:09

21
Много ми е интересно какво ще се оправдае този път Станишев за да не подаде оставка от поста си на председател на БСП като загубят изборите на 12-ти.Сега и частна фирма по техен избор ще им брои гласовете и пак ако се оправдаят че изборите са манипулиране ще падне голям смях.
петър

2013.05.07 | 16:26

20
що все се сещат къде са корупционните схеми и продаването на държавните интереси когато не са на власт.защо все борят престъпността а като са на министерските постове ловят мишоци за затворите докато тези дето трябва да им се избие родата до 9-то коляно щото са крали милиони никой не закача?

2013.05.07 | 16:25

19
дс съсипа малкия и средния бизнес. заради заменките и далаверите държавата няма пари. станишко мишко натрупа необезпечени договори и междуфирмена задлъжнялост. Да не се лигавят много много червените капути, да се правят на чистички изкъпани.

2013.05.07 | 15:59

18
Станке, путко заспала, питай Вожда си къде са братя Галеви!
ивайло

2013.05.07 | 11:51

2
ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАКА. МОЖЕ НЕШТО ДА СЕ ПРОМЕНИ. НО БЕЗ КОАЛИЦИИ.

2013.05.07 | 14:45

17
А Румбата сигурно и Плевен ще продаде за 5 кила ракия.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини