Бившият шеф на Шесто в ДС: Бойко Борисов моли за помощ срещу Цветанов

  • 26 април 2013 08:40

  • 16288
  • 38
Бившият шеф на Шесто в ДС: Бойко Борисов моли за помощ срещу Цветанов
©

Обществената и конституционната рамка е много различна днес, за да се прави паралел с режима преди 1989 г. Това каза пред БТВ бившият шеф на Шести отдел на Шесто управление на ДС Димитър Иванов. Той препоръча да не се отива към истерията да се счита, че всички се подслушват.

Не може да се подслушват неопределен брой хора, а и това не е необходимо. Ако приемем, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е субект на подслушването не трябва да слушат всички, а само определени хора. Това може да се е правило с цел да се провери дали някои хора са лоялни или ако са вземали пари се отчитат в партията или ги задържат за себе си.

Един млад и неукрепнал човек като министъра на вътрешните работи може да се е изкушил да трупа компромати. Цветанов се е изкушил, но както казва Дон Корлеоне - „това е просто бизнес“. Моята цел е да управлявам партията и държавата, а начина е да има компромати, каза Иванов.

Цветанов постави под контрол на правозащитните системи – СДОТО, следствието, прокуратурата и съда. От друга страна обаче сме парламентарна демокрация, която се контролира от Цветанов и изпълнителна власт, която се контролира от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. В момента има един наплашен от Цветанов президент в лицето на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, който се чуди как да каже, че не е подслушван. В момента всичко се контролира именно от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. От обективна страна подобни права му бяха дадени от Борисов, но от субективна той разполага с много качества. Той има нисък праг на нравствени задръжки, много силна воля за власт и упоритост. За него беше катастрофа, когато разбра, че няма да бъде издигнат като президент, заяви Иванов. САЩ подкрепят Цветанов и това е видно по всички реакции, разкри бившият служител на ДС. По съответните начини на Борисов му е подсказано, че Цветанов е изключително стабилен човек, на когото може да се разчита. Бившият премиер е с отнети възможности да реагира и в момента лавира. Борисов си призна, че не може да действа, на мен ми прозвуча като „Моля, помощ“, заяви Иванов.

Последвайте канала на

Novini.bg
16288 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2013.05.03 | 13:14

38
Май е прав за ниския праг на нравствени задръжки. Да награбиш шест апартамента, да натопиш тъст и тъща си е точно доказателство за това.
MMM

2013.05.03 | 13:14

37
Тоя пък с тия 6 апартамента.Ти къде живееш ,бе глупак?Комунистите така опоскаха България,че още сума години не можем да се оправим.Моника Гей-Станишева,загубила 12 млн. в Кипър,ти знаеш ли това колко апартамента са,а?А това само върха на айсберга!
към модераторите

2013.05.03 | 13:14

36
ей скапаняци оставете хората да се изкажа, не им спирайте писанията и не обърквайте хората с вашите минуси и плюсове.

2013.05.03 | 13:11

27
Хей момченца- още ли не сте разбрали,че пишейки пред компютъра и участие в различните форуми - нищо няма да промените. От вас се иска когато дойде време за избори -малко да се позамислите и да си раздвижите мозъците при гласуването- а не да философствувате след като минат парламентарните избори,че не сте избрали "ПРАВИЛНИЯТ ОВЧАР"..........
:)

2013.04.27 | 22:03

10
Само Моника ли ? Всичките дето са изнесени са комунисти ! Това са милиони евро скатани за черни дни ! Вие нали си гледате партенката с подслушването , коментирайте си я , те ще си отделят пари от вашия гръб ! Това е патриотизъм ! Как мислят за народа само !
Воня

2013.05.03 | 13:13

35
Та викаш борисов, цветанов, цачева и .... не са комунисти! Те с такива умници като теб България ще "просперира". Вероятно и ти си гледаш скришум комунистическата книжка, а тук се правиш на демократ. Като костов - до вчера топлил леглото на партийния секретар днес - демократ. Вашия приятел станишев как казваше - циркаджии. Ще ми пишете за морал, а искате да колите и бесите като комунистите в Белене.
европейски гражданин

2013.04.27 | 18:40

5
Докога хора от 6 отдел на ДС ще се изказват- тези хора са за затвора начело с Димитър Иванов! Колко ли невинни хора е пратил в Беляне да ги ядат прасетата този изрод?
прочел

2013.05.03 | 13:13

34
Глупако, когато е имало Беляне, Димитър Иванов е бил пионерче! По-леко със злобата, г-н "европейски" гражданино!!!!
Гюро Михайлов

2013.05.03 | 13:12

33
Цветанов държал кабинета на слушалка,ПОДСЛУШВАЛ Е МАСОВО НЕЗАКОННО не само опозицията и бизнеса,но и своите колеги.Като кандидат за депутат бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е неприкосновен за обвинения.В ГЕРБ се хванаха за гушите.ГЕРБ организирана престъпна група ли е?В ГЕРБ са като в глутница -всички се дебнат. Главният въпрос е-кой е поръчителят на незаконните подслушвания?Цветанов е просто изпълнител на тези подслушвания. Б.Б.: КОЛКОТО ТРЯБВА,ТОЛКОВА.И Боко на прокурор!
Една

2013.05.03 | 13:12

32
Всички факти водят към Бойко Борисов. Той осребрява с рекет компроматите на Цветанов. ? Г.Ганчев „подари“ автомобили на МВР ? ? В.Марешки „спонсорира“ Локо Пловдив ?

2013.05.03 | 13:12

31
Гюро,не спомням,казах ли ти ,че си плод на спукан презерватив произведен в СССР ?

2013.04.27 | 22:00

8
Недей да лъжеш ,съветски презервативи няма !"Видахим" произвеждаше за целия Варшавски договор ,от най качествена гума и нескъсваеми защото бяха с грайфер на зимна гума :)))
:)

2013.05.03 | 13:12

30
Вашата работа като на Мара . 'Всичко Мара втасала , само не се сресала ' . Хладилниците ви празни , ток вода скъпи , работиш за 300 лева , детските за нищо не стигат ....... вие оправяте кой , кого подслушвал ! Така комунистите промиват мозъците , а те си кътат пари за 'черни' дни по банките ! Няма да се изненадам , ако утре кажат , че Борисов е убиец , защото знаят , че има кой да им вярва - овцете наричащи се Патриоти !
ros

2013.05.03 | 13:11

28
Историята се повтаря и сценарият е същия. Преди години правителството на Филип Димитров(СДС) в опит да се отърси от комунистическото влияние,поиска да отвори досиетата на държавна сигурност и да прокара закон за лустрацията на БКП номенклатурата.Воя който тогава надигнаха(нарушавали им гражданските права) бе оглавен от бившия президент Ж.Желев( от СДС ) и с помощта на ДПС го свалиха...В годините от тогава БКП номенклатурата,удобно прекръстена в БСП,бавно и методично разсипа държавата и народа за да удържи политическата и най-вече икономическата власт. Сега, останали без достъп до финансовите потоци от Европа и пред угрозата да останат още няколко години извън властта,БКП-БСП с всичките им производни съвсем озверяха. Сега ,сетили се за гражданските права,с особено настървение ни учат на морал,..ТЕ ,които продадоха в робство на Мариците цял народ(сякаш той няма права)...Ако и този път им повярваме и им дадем властта ще превърнат България в гето! ТЕ вече заявиха че ще строят Белене...това значи нови 20млрд(или повече)на гърба на същия този народ който сега ухажват. Нови 20млрд от които ТЕ ЩЕ ГУШНАТ ДОСТА-за нас мухите....Аз направих своите изводи-направете ги и вие...
Една

2013.05.03 | 13:11

29
Не са стигнали до там да питат защо след записа на Мишо Бирата той взе че умря.
Опааааааа

2013.05.03 | 13:10

26
Как ще оправдаят Боко Амфетов герберастките лайномети, защото скандала със СРС-тата продължава!?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини