Взривяват отново автобуси заради атентата в Сарафово

  • 26 април 2013 07:26

  • 2381
  • 1
Взривяват отново автобуси заради атентата в Сарафово
© Булфото

Днес ще се проведе следствен експеримент с взривяване на автобуси по разследването на атентата в Сарафово. Експериментът ще се състои близо до Ихтиман с начален час 10.00 ч.

Експериментът е способ за събиране на доказателства. По време на експеримента разследващите ще се опитат да съберат това, което не са успели да съберат като доказателства по време на огледа. Служители на ОДМВР ще охраняват експеримента и ще се погрижат за любопитните зрители, за да премине всичко безпроблемно и безопасно. 20 служители от Охранителната полиция на ОД МВР ще бъдат ангажирани с охраната и обезопасяване на реда на следствения експеримент. Всички зрители, които ще наблюдават експеримента, се призовават да спазват стриктно изискванията на полицейските служители с оглед гарантиране на реда и собствената им безопасност.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2381 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Българин

2013.04.29 | 09:25

1
С реформите на ГЕРБ всички кадърни избягаха от тайните служби и разузнаването. Точно за това стана и гафа в Сарафово,една такава служба се гради години ,а се руши толкова бързо. Който и да дойде не може да оправи положението в ДАНС . И защо всичко е на едно место,по-лесно да се маниполира. Стигат тия работи - 4 години са твърде много.........

Добави коментар

Водещи новини