Владимир Путин освини кмет (обновена)

  • 25 април 2013 11:08

  • 1954
  • 0
Владимир Путин освини кмет (обновена)
©

Прасе по този начин бе наречен кмет от източната част на Русия от президента Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

Думите на държавния глава дойдоха в отговор на гражданка, която се оплака, че не може да влезе при кмета. Тя е искала да подаде сигнал срещу бившия домоуправител на сградата, чието управление е поила на 87-годишна възраст. Жената допълни, че е отишла в областната прокуратура и един от нейните събеседници е бил с чин капитан. Той вече е лейтенант, отговори Путин , като понижи в ранг служителя с усмивка и посъветва жената да се обърне към главния прокурор на страната. " Той ви чака, защото в момента ни гледа и потрива ръце", допълни президентът.

Русия е жертва на международния тероризъм, каза още Путин по време на 11-та си пряка линия с гражданите на страната. Повече от 2 млн. руснаци са заявили въпросите си  към държавния си глава. По повод атентаторите от Бостън президентът заяви: Обикновените американци нищо не разбират. Той също заяви, че Вашингтон е наричал чеченските сепаритисти "терористи" и ги подкрепял. Нали Джохар Царнаев получи гражданство на САЩ, попита реторично Путин. В същото време той посочи, че САЩ и Русия трябва да работят заедно в борбата срещу тероризма.

Руското правителство има много проблеми, допълни още Путин. По този начин той отговори на въпроса за забавянето на заплатите на лекарите и медицинските работници. Той също посочи, че няма проблеми с премиера Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега. Президентът на Русия посочи, че еврокризата влияе на икономиката на ръководената от него държава. Около 30% от нашата външната ни търговия е с тези държави, допълни той. Путин добави, че няма да има радикални промени в икономиката на Русия.

Всички овластени на всички рангове трябва да слушат гласа на народа, който трябва да бъде твърд. В същото време трябва да се даде време на кабинета, защото той е започнал работа преди по-малко от година, обяви Путин. Той също заяви, че властимащите на регионите, в които хората получават ниски заплати, трябва да бъдат уволнявани. 

Въпрос зададе и бившият финансов министър Алексей Кудрин. Той попита: Защо при растежа на цените на нефта, нямаме икономически ръст. Путин отговори, че икономиката трябва да премине на иновативни релси и да се отърве от търговията с течни горива. На питане дали финансистът ще бъде върнат на работа, президентът посочи, че Кудрин не е искал да се върне на поста. Финансистът също потвърдиш думите на държавния глава.

За корупцията и свалянето на бившия министър на отбраната Анатолий Сердюков, който бе отстранен заради машинации, Путин посочи: Фактите доказват вината на замесените, но всичко това трябва бъде решено единствено и само от съда.  Нито един човек, вестник не може да решава за вината на когото и да е било. Хуманизацията на нашето наказателно законодателство не винаги е обосновано. Винаги трябва да се спазва закона, дори от правоохранителните органи. По представени от президента данни през 2012 г. над 800 депутати и чиновници са били наказани за рушветчийство.

Путин потвърди, че е получавал две писма от починалия в Лондон олигарх Борис Березовски. Бизнесменът е искал прошка от президент и е помолил да се върне в родината си. Аз ще позволя Березовски да бъде погребан в Русия, допълни Путин, като добави, че не знае дали специалните служби са замесени в смъртта на емигранта.

Относно връщането на смъртните присъди Путин заяви: Понякога ръката ми само тръгва да подписва документ с такова съдържание, но трябва да припомня, че имаме доживотна присъда. Той също посочи, че в страната няма политически затворници и в управлението на Русия няма сталинистки тенденции.

Няма нищо хубаво момичета да носят бурка. Това е демонстрация на религията. Това облекло е чуждо за Ислям, който се изповядва от мюсюлманите в нашата страна. Трябва да вървим към връщането на училищните униформи, заяви още Путин.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1954 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини