Кметът на Несебър раздаде по 500 лв. на чистачки

  • 19 април 2013 10:24

  • 1116
  • 0
Кметът на Несебър раздаде по 500 лв. на чистачки
©

На 4 и 5 април несебърският кмет Николай Димитров е раздал на близо 500 служители от общинското БКС по 500 лева. За това ни алармираха от щаба на ГЕРБ-Несебър и настояха случая да бъде изяснен, съобщава Флагман.

На някои от работниците е било съобщено, че това са пари за облекло, но на други, че става въпрос за някакво допълнително парично възнаграждение. Как са осчетоводени тези пари е загадка, защото охраната в сградата на кметството не ни допусна до кмета. Пазачът заяви, че Димитров отсъства, въпреки че мерцедесът му А 60-02 КР бе паркиран на тротоара отсреща. Екипът ни бе изведен в съседна на Общината сграда, където е устроен административен офис и принуден да пише молба за среща в приемния му ден – в качеството ни на граждани.

Заедно с изплатените 500 лв. Общината е дала и заплатите от по 350-360 лв. на всички чистачки. Близо 450 от тях са от ромски произход. Хигиенистките се похвалиха, че за отлично свършената през годините работа, са получили и бонус - тридневна екскурзия с две нощувки в Балчик, нос Калиакра и Каварна.

„Доволно я бяха направили – и спането, и храната, всичко беше от кмета“, похвалиха се работничките на Николай Димитров. Воаяжът бил на 5,6 и 7 април.

Последвайте канала на

Novini.bg
1116 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини