Ученичката върнала портмоне: Присмяха ми се

  • 16 април 2013 06:39

  • 1843
  • 2
Ученичката върнала портмоне: Присмяха ми се
©

Дъщерята на безработен намери портфейл, тъпкан с пари, и без да се замисли, го върна, пише "България Днес".

Глория Начева е десетокласничка в гимназията "Георги Брегов" в Пазарджик. След училище заедно с майка си тя посещава магазин, където, докато разглежда стоки, момичето намира изгубено портмоне. Момичето го отваря и вижда в него надиплените банкноти, сумата е малко над 700 лева. Нито за секунда тя не се поколебава и предава намерения портфейл на управителката на магазина.

"Много се притесних, защото това са доста пари. Моментално се замислих колко се е стресирала жената, която впоследствие е установила, че ги е загубила. Върнах намереното в магазина и оставих телефон за връзка, ако потърпевшата реши да се свърже с мен", разказва Глория.

Момичето добавя, че доста подигравки е отнесла в училище. "Има деца, които разсъждават, че е криза е трябвало да запазя парите за себе си. Е, не го направих въпреки че татко е безработен в момента", добавя още тя.

Последвайте канала на

1843 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
1

2015.07.27 | 17:45

2
Радвам се , че има такива деца. Това момиче е пример за много хора, но не разбирам защо тя може, а толкова много учени и образовани хора /бивши министри и др./ не могат да са морални.
DT

2014.03.03 | 15:40

1
Цецо ако намери изгубен портфейл, не само ще го гепи, но и ще провере СРС акция срещу потърпевшия, за да му измъкне още кинти.

Добави коментар

Водещи новини