Съдът остави сина на Майкъл Дъглас в затвора

  • 15 април 2013 21:14

  • 3584
  • 2
Съдът остави сина на Майкъл Дъглас в затвора
©

Федералният апелативен съд в Ню Йорк потвърди втората присъда от близо пет години на Камерън Дъглас. Той ще излезе на свобода през 2018 г.

Синът на носителя на "Оскар" Майкъл Дъглас беше осъден на допълнителни 4,5 години затвор за употреба на наркотици, докато е зад решетките, припомня Ройтерс. Присъдата му бе наложена по отделни обвинения в притежание и пласиране на наркотици. Тя ще влезе в сила след изтичането на сегашната му присъда от пет години, предаде БТВ.

34-годишният Камерън Дъглас е в затвора от април 2010 г. за притежание на хероин и пласиране на големи количества метамфетамин и кокаин.

Съдия Ричард Бърман от съда в Манхатън издаде втората сурова присъда - двойно по-голяма от исканата от прокурорите, въпреки демонстрираното от Дъглас разкаяние и молбата му престъплението му да бъде разглеждано като последствие от зависимостта към наркотиците, от която не е могъл да се отърси. Сега федералният апелативен съд на Ню Йорк потвърди присъдата на Бърман.

През октомври 2011 г. синът на Майкъл Дъглас се призна за виновен в притежание на наркотици, докато е в затвора - престъпление, смятано за много по-сериозно, когато обвиняемият е лишен от свобода. Прокурорите искаха той да бъде осъден на между 12 и 18 месеца затвор, но съдията реши, че "безразсъдното и безотговорно" поведение на Камерън Дъглас от арестуването му през 2009 г. заслужава по-сурово наказание.

Последвайте канала на

3584 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.04.16 | 05:55

2
Това в БГ не може да се случи. Татенцето ще ги купи всичките.
\\\\

2013.04.16 | 05:19

1
toq tup li e da prodava narkotici pri polojenie che bashta mu e milioner...

Добави коментар

Водещи новини