Въвежда се временна организация на движението в София

  • 09 април 2013 08:55

  • 703
  • 0
Въвежда се временна организация на движението в София
©

Въвежда се временна организация на движението във връзка с извършване на основен ремонт на коловоз по бул. „Цар Борис III” на спирки „Пирогов” и Руски паметник” и „Кръстовище на бул. „Цар Борис III” и бул. „Пенчо Славейков”.

Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. Ще се спре трамвайното движение по бул. „Цар Борис III”, в участъка от площад „Македония” до трамвайно ухо „Бъкстон” за времето от 05.00 часа на 13.04.2013 г. (събота) до 24.00 часа на 21.04.2013 г. (неделя). "Център за градска мобилност" ще въведе организация на движението за времето на ремонта:

Трамвайна линия № 4 ще се движи от кв. „Орландовци” до Съдебна палата.

Трамвайна линия № 5 ще се движи от трамвайно ухо “Бъкстон” до кв. “Княжево”.

Ще се разкрие и временна автобусна линия № 5-ТМ с маршрут пл. “Руски паметник” – бул. „Ген. Тотлебен” – бул. „Цар Борис ІІІ” – ул. „Александър Пушкин”, обратен завой на пл. „Знаме на мира” и по маршрута двупосочно. Автобусите ще спират на съществуващите автобусни спирки „Кв. Павлово”, „Бул. Цар Борис ІІІ”, „Кв. Овча купел” и „Ж.к. Красно село”.

Ще се разкрият временни автобусни спирки в района на трамвайни спирки ж.к.Бъкстон, ул.Нишава, ж.к.Хиподрума, ж.к.Лагера, УМБАЛСМ „Пирогов”.

Движението ще се възстанови по редовните му маршрути от 04.30 часа на 22.04.2013 г. (понеделник).

Последвайте канала на

Филип Епитропов
703 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини