СДС отива на изборите с чисто нов отбор

  • 09 април 2013 06:27

  • 1045
  • 3
СДС отива на изборите с чисто нов отбор
©

С нов отбор тръгва на избори СДС. В листите на коалицията няма да има стари лица, а само нови хора, избрани от симпатизантите на партията, съобщава "Стандарт".

Затова и един от слоганите на сините ще бъде: "Новият отбор на СДС - средната класа в действие". Хората на Емил Кабаиванов са избрали лекари, кметове, юристи и протестиращи за водачи по места. В Пловдив например срещу бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще излезе шефът на лекарския съюз в града д-р Георги Кръстев, научи още "Стандарт". В областта пък ще води лидерката на Обединените земеделци Петя Ставрева. В София, в 25-и МИР, където се очертава лидерската битка между ГЕРБ, БСП и "Атака", сините ще заложат на бившия кмет на район "Студентски" Константин Арабаджиев.

24-годишен селски кмет ще води листата на СДС за изборите пък в Търново. Кметът на село Дъскот Петър Кънчев е получил доверието на сините, съобщи областният председател на партията Мирослав Трифонов. Самият Трифонов е десети в листата, а общинският лидер в старата столица Камен Алексиев - девети. "Умишлено не застанахме на първите места, за да нарушим традицията местните ръководители да водят листите. Дадохме път на млади хора и се надявам това да бъде оценено от гражданите. Кънчев и 21-годишната студентка в Свищов Илияна Сиракова, пета в листата, са отскоро в СДС и това на практика е гражданска квота", коментира Мирослав Трифонов. Кметът Кънчев е учил и живял в Испания и има диплома от висшата академия по езиците в Испания. Свободно владее испански и английски език. Откакто е кмет, престъпността в селото спаднала драстично, миналата година имало само девет престъпления.

В неделя, 14 април, СДС ще открие и предизборната си кампания. Тогава ще бъде обявено и мотото на партията за предстоящия вот - "Когато времената са трудни, изборът е СДС", информира още "Стандарт". Тогава рамо на сините ще даде и президентът (1997-2002 г.) Петър Стоянов. Всеки симпатизант на СДС пък ще може да разгледа историята на партията и да се запознае лично с водачите и останалите партийци в листите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1045 3

Коментари 3

Добави коментар

2013.04.09 | 14:09

3
Вълкът козината си мени, но нрава не!
стамбе

2013.04.09 | 14:09

2
СДС отива на изборите с чисто нов отбор,ноооооо със стар треньор !Който ще ги учи на същите схеми!
иво

2013.04.09 | 14:09

1
Е - нали точно Костов продаде всичко на родата,и унищожи малкия и среден бизнес -- сега какво иска,да гушне пари за "възстановяването му".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини