Крадец уби баба, като я хвърли от балкона на вилата й

  • 22 юли 2011 14:48

  • 2574
  • 1
Крадец уби баба, като я хвърли от балкона на вилата й
©

Тежко убийство е извършено днес при опит за кражба в Сливен, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.

Крадец, който влязъл да обира къща, заварил там възрастна жена, изхвърлил я от балкона на втория етаж и тя починала. Инцидентът е станал в източната част на Сливен, в района на вилната зона, позната, като „Барутни погреби".

Благодарение на бързите действия на полицията и на помощта на гражданите за описанието на извършителя, в рамките на час беше задържан извършителят, който е с 11 криминални регистрации за кражби и подобни деяния, каза Цветанов в парламента.

„Нека да дадем възможност полицията да работи в една среда, която да бъде много по-ефективна и по-продуктивна. Тази престъпност и тази безнаказаност е функция на всички тези парламенти до този", каза още министърът.

Цветанов каза, че вносители на поправката "Ванко 1" в 40-то НС са били Мая Манолова, Христо Бисеров и Надка Балева, а последствията са, че осъдените на 8 години затвор, са излезли след година и осем месеца.

Последвайте канала на

Novini.bg
2574 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Грудев

2011.07.23 | 00:05

1
Отврад, гади ми се от решенията на българския съд. Гадно ми е за тази бабичка и хилядите станали жертва на корумпирания и престъпен съд. Дано ги изринат всичките, това заслужават. И в затвора да лежат и глоби да плащат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини