Два тира се обърнаха край Велико Търново (снимки)

  • 04 април 2013 11:14

  • 2403
  • 2
Два тира се обърнаха край Велико Търново (снимки)
© Булфото

Два ТИР-а са били аварирали в района на Присовските завои, съобщиха от ОДМВР - Велико Търново.

Вчера в 20.45 ч на ГП І-5 движещият се в посока от Гурково към Велико Търново турски влекач "Рено" с прикачено полуремарке излиза в дясно от пътното платно по посока на движението си и се блъска в метална еластична предпазна ограда. Оградата е разрушена, а ТИР-ът пропада в крайпътното дере. Водачът Х.А. на 41 години от Република Турция е невредим. Автомобилът превозвал рула мушама. Товарът не е разпилян.

Двадесет минути по-късно около половин километър по-нагоре на същия пътен участък водачът на български влекач "Даф" с ремарке, собственост на софийска фирма губи контрол и се преобръща на пътното платно. Шофьорът Г.Т. на 52 години е невредим, пътникът Д.П. на 32 години от столицата е с охлузни рани без опасност за живота. Влекачът се движел от Гурково към Велико Търново и превозвал хартия за вторични суровини. Товарът не се разпилява. Още снощи ТИР-а е прместен встрани от пътното платно.

Причина и за двете произшествия е движение с несъобразена с пътните и метеорологични условия скорост, при постоянен валеж от дъжд и мокра пътна настилка. Произшествията са обработени по административен ред. Движението не е спряно, регулира се от полицейски служители. Предстои претоварване на двете превозни средства и отстраняването им от пътния участък.

Последвайте канала на

2403 2

Коментари 2

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.04.04 | 12:37

1
НЕ---ПРИЧИНАТА СА ЛОШИТЕ ПЪТИЩА КОИТО ИЗГЛЕЖДАТ СЛЕД БОМБАНДИРОВКИ И КАТО ЛУНЕН ПЕЙЗАШ..ТОВА Е ПРИЧИНАТА..ЗАЩО В ГЕРМАНИЯ НЕ СЕ ОБРЪЩАТ,А ВСЕ ТУКА..ЗАЩОТО СА РАЗБИТИ ПЪТИЩАТА И НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО ПЛАЩА ПОНЕЖЕ ЧИНОВНИЦИТЕ ОТ ГРОБ КРАДАТ И СЪС ЗАДНИЦИТЕ СИ

2013.04.04 | 23:16

2
Точно този път не е разбит.

Добави коментар

Водещи новини