Кела се парализира до месец

  • 04 април 2013 06:20

  • 3673
  • 6
Кела се парализира до месец
©

Състоянието на ВИП арестанта Пламен Дишков - Кела е изключително сериозно и до месец- два може да се стигне до парализа на долните му крайници, пише "България Днес".

Диагнозата е била поставена скоро от нов медицински екип, който е направил обстоен преглед на бургазлията. Установено е било, че освен от коксартроза Кела страда и от неврологично заболяване на гръбначния стълб. То уврежда прешленните нервни окончания и води до затруднение на тяхната функция. Защитата на осъдения за убийството на Мастара е определила като подходящо за лечение на двойна коксартроза на Дишков санаториума в Поморие, където може да се подложи на процедури с кални бани. Ако не се приложи бързо, може да се стигне и до пълно затихване на функциите на нервите, които захранват крайниците. Двете болести в комбинация могат да доведат до парализа на краката му, ако не се вземат спешни мерки и не бъде осигурено адекватно лечение.

Според медиците може да се стигне и до увреждане на някои вътрешни органи заради неврологичните усложнения. Това вече може
да стане заплаха за живота му, твърди изданието.

Адвокатката на Дишков Пенка Мутафчиева заяви, че състоянието на нейния клиент наистина е много тревожно. 

Последвайте канала на

3673 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Илия

2013.04.04 | 23:00

6
Да го вкарват в затвора там ще го лекуват!
някой

2013.04.04 | 23:00

3
Точно така! В панделата ще му разтриват гръбнака с кожена разтривалка през анала... Как пък един здрав не задържаха по тия арести бе?!? Всеки припарил там изведнъж се тръшва на умирачка...
toto3

2013.04.04 | 23:00

5
Правилно , пратете го на санаториум! Нека си почива и да се лекува човека .Голяма работа ,че убил някого ние сме хора с големи сърца и ще му плащаме почивката.Малко ли бандюги лекувахме до сега?Един повече-бълха ни ухапала!
аз

2013.04.04 | 23:00

4
Виж сега какво нещо е...Значи правилно казват хората ,че движението е здраве.До онзи ден като го търсеха ,а той търчеше по цяла Европа-нищо му нямаше.Сега се залежа тука и хоп- поболя се.

2013.04.04 | 23:00

2
Нашите бандити са най- болните бандити в цял свят.То не бяха инвалидни колички, патерици, носене на ръце в съда ,разкривени "страдащи" муцуни и хиляди други циркаджилъци. И понеже съдебната ни с-ма се слави като една от най "хуманните" в света,то въпросните "страдалци" си пият аперитива на Сл. бряг,а делата им се точат с години.БУЛГАРИСТАН--ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!

2013.04.04 | 13:01

1
В Шумен преди години имаше един случай ,при който един бандюга -ГОЛЕМИЯТ ЗЕВС,го гониха по покриви и тавани и като го хванаха се останови че човека е парализиран и се беше наложило по съдилищата полицаи го носеха на носилка,голям цирк беше и гавра с полицаите.след месеци дела и медецински прегледи,го пратиха на скенер и се доказа че симулира.когато му наложиха някаква присъда, И СТАНА ЧУДО-изведнъж оздравя и скочи от носилката ,даже е налитал на саморазправа със съдията.

Добави коментар

Водещи новини