Wizz Air открива линия София-Дубай

  • 03 април 2013 14:27

  • 2481
  • 2
Wizz Air открива линия София-Дубай
©

Wizz Air, най-голямата нискотарифна-нискоразходна авиокомпания в Централна и Източна Европа, обяви днес, че открива новата си линия София-Дубай* от 29 октомври и ще лети първоначално три пъти седмично.

Полетите ще се извършват до Dubai World Central - летището, което според плановете скоро ще се превърне в най-голямото в света и е удобно разположено, за да обслужва Дубай и Абу Даби в Обединените Арабски Емирства.

ОАЕ демонстрират впечатляващо развитие и през последните няколко десетилетия се превърнаха в най-търсената туристическа дестинация. Wizz Air ще бъде първата европейска нискотарифна авиокомпания, която лети до Дубай и превозва клиенти за Dubai World Central. Dubai World Central Passenger Terminal ще бъде отворено през октомври за редовни пътнически полети и е планирано да стане най-големия летищен център в града до средата на 2020г, когато с пет писти за излитане и кацане, и капацитет от 160 милиона пътници годишно ще бъде най-голямата летищна инфраструктура в света. Полетите на Wizz Air по новата линия са вече в продажба и могат да бъдат веднага резервирани на wizzair.com на невероятни цени, започващи от BGN 149**.

* подлежи на одобрение от регулаторните органи
** цена в една посока с включени такси


 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2481 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.04.04 | 23:00

2
Сега може да видите на кой български "VIP" не му стигат парите и го е закъсал.

2013.04.04 | 23:00

1
Смешка. Нискотарифна линия до Дубай. Направо си ги предстаявям как се прескачат един през друг кой да седне до прозореца или най-отпред. хахахахаа

Добави коментар

Водещи новини