На какво мирише Google?

  • 01 април 2013 14:49

  • 1688
  • 0
На какво мирише Google?
©

Платформата за видеосподеляне YouTube отбеляза международния ден на шегата, като обяви закриването си и избирането на най-добро видео, публикувано на сайта. Специално жури ще отсява клиповете и ще обяви победител в срок от десет години.

Търсачката Google, на свой ред, пусна ново приложение специално по повод 1-ви април.

Ако някога сте се чудили какъв е мирисът на нова кола или пък на бебешка пелена - вече може да разберете. Най-новото приложение на световноизвестната търсачка се нарича "Google Нос". То дава възможност на потребителя при написване на дадена дума, като например "маргаритка", наистина да усети мириса на цветето, разказва БНТ.

"Досега не можехме да дадем информация на потребителите ни за всичко, което търсят. Сега можем", разказва дизайнерът Лена Кардийл.

Продуктът несъмнено е революционен.

Той работи при почти всички компютри и мобилни устройства. Човек не винаги има време да спре и да помирише розите например. С тази функция, вече има, убеден е Джон Уоли, продуктов мениджър в компанията.

Ако решите да проверите новото приложение и все пак не успеете да усетите желаната от вас миризма, Google дава препоръки - долепете се още по-близо до компютъра, но се въздържайте да хапете или ближете екрана. Истинската причина да не усетите миризмата е само една - "Днес е 1-ви април".

Последвайте канала на

1688 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини