Трима цигани отарашиха паркирани коли и катастрофираха пред полицаи

  • 01 април 2013 06:50

  • 1756
  • 4
Трима цигани отарашиха паркирани коли и катастрофираха пред полицаи
©

Трима автоджамбази от ромски произход се озоваха в ареста, след като разбиха осем коли за една нощ и катастрофираха с плячката пред очите на полицейски автопатрул в Пловдив, пише Монитор.

Младежите решили да направят удара на живота си, като подлепят една след друга паркирани коли на улиците „Хаджи Гьока Павлов”, „Калина”, „Храбрец”, „Крайречна” и „Герлово” в края на Пловдив. Освен акумулаторите Живко, Румен и Петко взимали всичко, което им хареса от разбитите возила – модерни CD плейъри, крикове и дори лост. Автомобилите били паркирани на различни, но близки една до друга улици в квартала. Апашите успели да разбият три „Форд Транзит”, две опел корси, две коли от друга марка на „Опел” – „Астра,” както и един „Форд Фиеста”.

След като приключили, тримата натоварили плячката в колата си и тръгнали да се прибират. Късметът обаче им изиграл лоша шега. Крадците попаднали на автопатрул от Шесто районно управление на полицията, изплашили се и хукнали да бягат. В паниката взели, че се блъснали и били заловени. Първоначално тримата младежи на възраст между 21 и 23 години лъжели, че акумулаторите и останалите вещи са техни. На сутринта обаче в районното управление започнали да се обаждат собствениците на разбитите возила и да се жалват. Тогава тримата апаши разбрали, че няма мърдане и признали за кражбите. Те са задържани в ареста за 24 часа, съобщиха от полицията в Пловдив.

Последвайте канала на

Novini.bg
1756 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Димитър

2013.10.23 | 22:46

4
Задържани за 24 ЧАСА КАК ДА ГО РАЗБИРАМЕ ТОВА после ще ги пуснат след като си признаят .......трябва и м строг режим ,аки досиета и да са под постоянно наблюдение КРАДЦИ ДОЛНИ

2013.10.23 | 22:44

3
ДИРЕКТНО НА ВЪЖЕТО

2013.10.23 | 22:44

2
Какви младежи са тези животни.Наричай нещата с истинските им имена.
истината

2013.05.29 | 06:31

1
Така ще е, след арестувате и задържате полицаите който си гледат съвестно работата и предотвратяват набезите на мангалите!!!

Добави коментар

Водещи новини