Назначиха нов зам.-директор на НАП

  • 29 март 2013 14:40

  • 1248
  • 0
Назначиха нов зам.-директор на НАП
©

Бойко Атанасов е новият заместник изпълнителен директор на Националната агенция за приходите /НАП/, съобщиха от пресцентъра на НАП. Досега той е ръководил най-голямата структура на НАП - териториалната дирекция в София.

Атанасов е назначен на мястото на Христо Костадинов, който изпълняваше тези функции до момента, но по лични причини е решил да продължи работата си в НАП във Велико Търново като директор на местната териториална структура на агенцията. Длъжността директор на дирекцията на НАП в София до провеждането на конкурс ще се изпълнява от Илиана Христова, досегашен директор на дирекция "Контрол" в столичната НАП.

Ресорът, за който ще отговаря Бойко Атанасов, включва всички т. нар. оперативни дейности в агенцията - дейностите по данъчно осигурителен контрол, борбата с данъчните измами, обслужване на клиенти, принудително събиране; функциите, свързани с допълнителното задължително пенсионно осигуряване, кол центъра на агенцията, обмена на информация с данъчните администрации в ЕС и Интрастат. Бойко Атанасов ще отговаря пряко и за цялостната дейност на териториалните дирекции на НАП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1248 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини