Спират водата в части от София

  • 25 март 2013 16:02

  • 799
  • 0
Спират водата в части от София
©

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 27 март, съобщиха от компанията.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Цар Симеон” район Оборище, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:
По ул. „11-ти август” от ул. „Цар Симеон” до ул. „Св. Св. Кирил и Методий”;
По ул. „Г.С. Раковски” от ул. „Цар Симеон” до бул. „Сливница”;
По ул. „Дунав” от ул. „Искър” до ул. „Св. Св. Кирил и Методий”;
По ул. „Екзарх Йосиф” от ул. „Чумерна” до ул. „Дунав”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Дунав” и ул. „Цар Симеон”.

На 27 март 2013 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Цар Иван Асен ІІ” жк. „Яворов”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:
По ул. „Цар Иван Асен ІІ” от ул. „Загоре” до ул. „Виктор Юго”;
По ул. „Загоре” от ул. „Цар Иван Асен ІІ” и бул. „Цариградско шосе”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Цар Иван Асен ІІ” и ул. „Загоре”.

На 27 март 2013 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран ф1200 на бул. „Симеоновско шосе” кв. „Малинова долина”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Околовръстен път от отклонението за лифт „Симеоново” до бул. „Братя Бъкстон”; Кв. „Кръстова вада”; Кв. „Манастирски ливади” – изток (района около газостанцията на бул. „Луи Аиер”); ЖСК „Малинова долина”; Бул. „Симеоновско шосе” – между ул. „Околовръстен път” и ул. „Иван Странски”; Кв. „Витоша” – жк „Макси”, жк. „Градина”.

С понижено налягане от 9:00 до 21:00 ще бъдат клиентите, живеещи в района: Кв. „Горна баня” – района между бул. „Н.Петков”, ул. „Бойчо Бойчев”, жп линията София – Перник и м. Подлозище.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ЖСК „Малинова долина” пред бл. 29.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Последвайте канала на

799 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини