Хавиер Бардем се обяви против пиратството на филми

  • 21 юли 2011 09:35

  • 2953
  • 0
Хавиер Бардем се обяви против пиратството на филми
© Guliver / Getty Images

Звездата от "No Country for Old Men” се появи по време на конференция, проведена от Световната организация за интелектуална собственост в Женева, Швейцария и се обяви за необходимостта от по-строги мерки, за да се сложи край на широко разпространения проблем.

Бардем, който е женен за испанската красавица Пенелопе Крус, заяви:  "Повече от 90% от актьорите срещат сериозни проблеми при плащането на наеми, сметки и дори при покриването на разходите за храна. Възнаграждението им е от решаващо значение. Не за хора като мен, а за тези, които трудно оцеляват със заплатата си.

Пиратството е същото като да отидеш до магазина, да вземеш някакви продукти и да избягаш, без да платиш. А логиката на хората е, че пиратството не е проблем, защото ощетява актьор, който има частен самолет и три вили във всеки голям град. Но грешат, защото всъщност вредят на хората, които стоят зад актьорите.”

Бардем твърди, че самият той никога не е свалял незаконно филм или песен. Той се обяви и за намаляване цената на билетите, за да бъдат насърчени повече хора да гледат филми на кино, каквото всъщност е предназначението им.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2953 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини