Наръгаха криминално проявен в корема

  • 24 март 2013 10:42

  • 2298
  • 2
Наръгаха криминално проявен в корема
©

44-годишен криминално проявен мъж от русенското село Караманово е бил намушкан с нож в корема от бащата на бившата си приятелка. Случката се разиграла снощи около 20,20 ч. в Свищов. Мъжът, осъждан за кражби, в явно нетрезво състояние е посетил жилището на бившата си приятелка в дунавския град, където тя се била настанила през деня под наем с детето и родителите си.

След като неканеният мъж хлопал и блъскал по вратата, отворил 63-годишният баща на жената. Пияният се нахвърлил с юмруци върху него и започнал да го налага по лицето. Бащата паднал на междустълбищната площадка, извадил от якето си джобна ножка, с която пробол нападателя си в областта на корема. Повикани били екипи на Спешна помощ и полицията в Свищов.

Пристигналия на мястото медицински екип е откарал в спешния център намушкания мъж, където му е оказана медицинска помощ. В последствие е транспортиран във великотърновската болница, където е опериран, без опасност за живота. След преглед е установено, че по-възрастният мъж е с фрактура на долната челюст. Той е задържан за 24 часа, ножката е иззета. Работата по изясняването на случая продължава.
 

Последвайте канала на

2298 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мен

2013.10.13 | 21:15

1
Haпaдaтeля e в бoлницa и лeкapи ca гo oбгpижвaли c мoитe дaнъци a ca зaдъpжaли тoзи, кoйтo ce e oтбpaнявaл ??? Дa ви cepa в ycтeнцaтa нa дeтeнцaтa, шибaни пoлицaи, пpoкypopи и cъдии !!! A3 TAKИBA 3AKOHИ HE ИCKAM !!!

2013.10.13 | 21:16

2
и аз

Добави коментар

Водещи новини