Подпалиха магазин на рибар, скочил срещу ексдиректора на ИАРА в Хасково

  • 22 март 2013 08:58

  • 1383
  • 1
Подпалиха магазин на рибар, скочил срещу ексдиректора на ИАРА в Хасково
©

Рибарският магазин на Добромир Георгиев е бил умишлено запален тази сутрин. За инцидента потвърдиха от пожарната. Магазинът, който се намира на ул. „Бяло Море" е бил запален около 02.20 часа тази сутрин. Счупен е бил единият от прозорците и подпалвачите са драснали клечката на търговския обект, пише Дарик.

Все още се изчисляват загубите от пожара, но има доста изгоряла стока в магазина, като са опушени и стените му. В момента на мястото се извършва втори оглед. Образувано е дознание.

Добромир Георгиев има още един магазин за рибарски стоки, който се намира на ул. „Дунав" в Хасково. Георгиев е един от организаторите на подписката за свалянето на бившия шеф на местната агенция по рибарство и аквакултури д-р Милчев. Подписката подкрепиха стотици рибари, според които д-р Милчев, умишлено не се бори с бракониерите действащи по язовир Тракиец и Ивайловград. След тази подписка д-р Милчев загуби шефския си пост и беше понижен в длъжността инспектор в Агенцията. Междувременно в негова защита се организираха други две подписки, предимно на рибари от Ивайловград.

Последвайте канала на

1383 1

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.20 | 21:39

1
жалко за Добри, а тоя плужек милчев нищо чудно да е замесен, заради него по Хасковските язовири почти няма риба вече, и бракониерите си правят каквото си искат. Трябваше да го осъдят а не просто да го махнат от директорския пост. докато подобни престъпници не започнат да се наказват тази държава няма да се оправи

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини