Таки вдига палат в Дубай

  • 21 март 2013 07:34

  • 7323
  • 3
Таки вдига палат в Дубай
©

Христофорос Аманатидис-Таки гради нов палат на тайно място в Дубай, пише в. "Всеки ден".

В момента соченият за наркобос обитава луксозния комплекс "Палм Джумейра" в арабското емирство, който е разположен на изкуствен остров, достъпен само за топбогаташи. Адресът му обаче е ясен за всички - врагове и приятели, след като бе арестуван там от властите в емирството миналата пролет по искане на Интерпол.

Таки бил убеден, че жилището не е безопасно и затова си строи ново имение, чието местонахождение се пазело в тайна и било известно само на половинката му Боряна Шехтова и на още двама от най-приближените му хора. Според източници от обкръжението му, цитирани от всекидневника, той съвсем скоро щял да се премести в новия си дом, а още преди месец бил взел и специални мерки за сигурност. Аманатидис се притеснил много след стрелбата срещу Златко Баретата и отвличането на дъщерята на Брендо. Затова час по-скоро искал да скрие бременната манекенка Боряна Шехтова в новото имение. Засега тя все още живеела с него на изкуствения остров.

Таки уж бе заловен от Интерпол в луксозния си дом в Дубай, но след това се измъкна и не бе екстрадиран в България, където е обвинен като лидер на банда за наркоразпространение. Полицейски източници още в края на миналата година изразиха съмнение, че това някога ще стане.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7323 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
вили

2018.01.06 | 22:27

3
Защо се страхуваш за "нероден петко"-ти "таки-мъки"си онищожил толкова деца за да спечелиш тези мръсни пари,но за твойто от сега си загрижен да го скриеш.От очите на БОГ няма да го скриеш,даже и на луната да отидеш.Онищожените от теб деца също са отглеждани от майки и бащи,съдбата им ще те преследва навсякаде.УБИЙЦИ НА ДЕЦА!!!!Само всичко ваше ви е мило!!!!
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2015.07.28 | 16:44

2
ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ МНОГО ЯСНО..ПРИ НЕОЛИБЕРАЛНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДИВА СИСТЕМА ОТ ХОМОСЕКСУАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ БАНДИТИТЕ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА,А ЧЕСТНИТЕ ХОРА СА ОБРЕЧЕНИ НА МЪКИ И СТРАДАНИЯ.ЗАКОНИТЕ ОБСЛУЖВАТ БОГАТАШИТЕ МАФИОТИ И ОЛИГАРСИТЕ..ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ--ЕТО ТОВА Е КАПИТАЛИЗМА...АКО ИМАШЕ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ..ТОВА КОПЕЛЕ ДА БЕШЕ ИЗГНИЛО МИЛИАРД ПЪТИ В ГРОБА,ДОРИ И ОТ КОСТИТЕ МУ НЯМАШЕ ДА ИМА ОСТАНКИ
100 %

2015.05.22 | 17:35

1
Така е, след като Гей ни управлява 8 години и стана лиден и на партията си и в Европа.

Добави коментар

Водещи новини