Златоград пропищя от семейство побойници

  • 20 март 2013 10:48

  • 1593
  • 3
Златоград пропищя от семейство побойници
©

Жители на Златоград от няколко дни протестират срещу фамилия от насилници, които системно пребиват хора по заведенията. Според протестиращите мъжете от фамилия Хаджихюсеин редовно се заяждали и сбивали по кръчмите с местни момчета, но все се разминавали с леки наказания, тъй като били богати, предаде Дарик.

Напрежението в Златоград ескалира след последния побой над 28-годишния Виктор Баткаджов, който бил пребит от трима от Хаджихюсеиновите на работното му място в казиното в града, където е крупие.

Баткаджов, който е от село Амаловци се разминава с разкървавен нос и съмнение за комоцио. Транспортиран е в областната болница в Смолян, за лечение без опасност за живота му и вече е изписан.

Съселяните му обаче са настръхнали,тъй като и преди имало бити момчета от селото от същата фамилия, разказваха протестиращи. Хората в целия град и общината са се вдигнали вече не могат да търпят.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1593 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Раждайте Българи!

2013.03.22 | 16:10

3
Братя българи, раждайте повече деца, учете ги на патриотизъм, да знаят кои сме българите и да обичат майка България, защото положението изобщо не е розово. Момента в който тази циганска сган ни стигне по брой ще започне гражданска война, поради простата причина, че ние с тях не можем да си съжителстваме в разбирателство. Те са лъжливи, крадливи, мързеливи, не работят, не плащат сметки (познайте кой им го плаща тока), такси, глоби, не си плащат билетчето в градския транспорт, законите не важат за тях. Живеят на гърба на нашите помощи без да допринасят с нищо за развитието и за добрия живот в тази държава и не работят нищо. Те мразят нас българите, защото живеем по-добре от тях, поради простата причина, че си търсим работа и искаме да работим, за да поддържаме един що-годе нормален човешки начин на живот и да живеем като нормални хора в днешния развиващ се свят. Циганите хем искат да живеят с нашия стандарт на живот, хем да не работят по цял ден, ами няма как да стане. Раждайте деца, братя българи, само по 2 деца на семейство не е достатъчно - това е минимума, за да се възпроизведат самите родители, за да може когато 2-мата родители умрат от старост да са оставили 2 деца на тяхно място. Само с по едно дете в семейство - така умират повече хора, отколкото се раждат и популацията на българите намалява (а за миграции изобщо тук не споменавам, те са отделно). В европейските и изобщо развиващите се (а и не само) страни по света се отглеждат по 3 и повече деца в семейство - дори румънската популация расте - само нашата намаля. Циганите раждат по 15 деца, мислете му след 30 години, когато нашите старци и пенсионери си отидат (а те са сигурно 50% от българите в страната)! Проблемът е политически, трябва да притиснем политиците да направят нещо по въпроса с мангалската раждаемост, преди да е станало късно, няма за кога да се ослушваме! А колкото до тези лицемерщини за интеграцията, тях да ги разправят из водещите страни в ЕС, когато нашите цигани им се изсипят там с рейсовете при тях и започнат да си правят мизериите...
дс

2013.03.20 | 23:20

2
вижте хора, нещата загрубяват, никога досега дс-агентите от дпс не са били толкова истерични? сякаш този път наистина нещо се е случило в регионите в който по-презумпция са на дпс? вероятно са усетили че този път няма да я бъде тяхната? и започват да предизвикват етнически конфликт по-стар комунистически дс табиет, чрез нагли изказвания чрез постоянни напомняния за етно-конфликти? не знам но не забравяйте че това са най-обикновенни разбойници и притиснати до стената по-скоро ще сринат държавата отколкото да се оттеглят!
земляци

2013.03.20 | 11:37

1
Стига вече с тази отвратителна омраза! Всички ние сме страдали в нашата родина. Положението на всички е отчайващо! Всички ние имаме групировки(партий), мутри(политици) Нормалните граждани на страната, независимо от тяхната вяра, вечно ще страдаме, ако им позволим да продължават да ни разделят! Нека се обединим и да им покажем, че този път няма да я бъде тяхната! Че този път няма да ни разделят! Да сте живи и здрави сънародници!

Добави коментар

Водещи новини