БМВ блъсна пешеходец на Околовръстното в София (снимки)

  • 18 март 2013 07:35

  • 3113
  • 2
БМВ блъсна пешеходец на Околовръстното в София (снимки)
© Булфото

Двама души са в критично състояние, след като кола удари пешеходец на Околовръстното в София.

Автомобилът е ударил пешеходец на неосветено кръстовище на "Околовръстно шосе" и ул."Суходолска" в София малко преди полунощ.

По първоначални данни има двама души в критично състояние - възрастен, откаран във ВМА, и младеж, който е в Шокова зала на институт Пирогов, съобщава "БулФото".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3113 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ш-маил

2013.03.19 | 09:34

2
Да очакваме ли дело срещу блъснатите ,от страна на човека с БМВ-то ? К'во правят те там ?! Те ли карат БМВ или той ?! (?!-се слага при задаване на реторичен въпрос и да сарказъм е за по-ограничените)
лимон

2013.03.19 | 09:34

1
А ти твърдо убеден ли си че са пресичали на зелен пешеходен и червен автомобилен светофар? Вчера вечерта група пияници пресичаха на възможно най-червеното за пешеходци, на шибано кръстовище. Мислиш, че ги пропуснах, или се разбягаха като пилци и изтрезняха за секунди? КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СПРЕ ДА СЕ ТЪРСИ ВИНАТА САМО В ШОФЬОРИТЕ!!!! А точно на суходолското кръстовище масово пресичат, без да се спазват абсолютно никакви сигнали на светофара, черни хора с черни дрехи, с набитото самочувствие от медиите, че винаги са прави. Осветлението там е почти никакво. Не е правилно!

Добави коментар

Водещи новини