Чеци се притеснявал да не му "лепнат" нещо

  • 15 март 2013 14:18

  • 3780
  • 2
Чеци се притеснявал да не му "лепнат" нещо
© Булфото

Николай Русинов – Чеци се притеснявал, че може да няма справедлив процес за него, според свидетел по делото.

На днешното съдебно заседание за изслушване бяха извикани четиринадесет свидетели, сред които и журналистът Мартин Богданов – Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в, който беше изслушан първи. Той обясни, че се е свързал с подсъдимия по скайп, след като самият Русинов е потърсил връзка с журналисти, за да говори по случая. По думите на Карбовски, Чеци е бил уплашен, че могат да го обвинят неправомерно.

„Притеснението му не беше, че я е убил, а че може да му „лепнат” нещо и да няма справедлив процес”, обясни Карбовски.

Той каза още, че е убедил Русинов да се върне в България и да разговаря с полицията, защото това е най-добрият вариант да получи справедлив процес, но Чеци поставил условието за адвокат да му бъде назначена Ина Лулчева. В момента адвокат на подсъдимия е Иво Найденов.

При разговора между Карбовски и Русинов, подсъдимият е казал, че в нощта на убийството е бил пиян и е взел наркотици. На съдебното заседание бяха разпитани и приятели на убитата Яна Кръстева, които са били с нея, вечерта преди убийството.

Последвайте канала на

3780 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.03.18 | 08:29

2
На тоя изрод да му лепнат една дрогирана доживотна присъда.
woman ot Canada

2013.03.18 | 08:29

1
Izrod,da ne e bil pil or pod narkotici,vseiki pladta za grewkite si,bavno i ma4itelno mu pojelavam do kraq na jivota da srtada wtom e posegnal na 4ovewki jivot

Добави коментар

Водещи новини