В София няма сериозни материални щети от силния вятър

  • 15 март 2013 06:24

  • 1456
  • 0
В София няма сериозни материални щети от силния вятър
©

По данни на Оперативния щаб на Столична община няма сериозни материални щети от силния вятър и валежите през изминалата нощ на територията на София. 

В Оперативния дежурен център и Центъра за видеонаблюдение на Столична община са постъпили общо 10 сигнали, които включват пет паднали ламарини, паднало дърво на улица „Доспат” 8 в двор на къща, паднал билборд на площад „Македония”, които е преместен, и две наводнени сутеренни помещения на жилищни сгради.

Паднало дърво причини скъсване на контактно-кабелната мрежа на надлез „Надежда”. Движението на трамвайните линии в района беше възстановено още снощи. Движението на площад „Македония” също е нормално.

В момента градският транспорт се движи по график.

Временно е променен маршрутът на автобусни линии 604, 88 и 10 поради аварирал ТИР на булевард „Искърско шосе”. Булевард „Искърско шосе” в участъка от улица „Илия Бешков” до аерогарата е затворен за движение. За обслужване на гражданите в района ще бъдат пуснати допълнителни автобуси, които ще се движат от улица „Кръстьо Пастухов” до разклона на булевард „Цветан Лазаров”.
Автобусите по линия 604 и 88 се движат по маршрут от булевард „Искърско шосе”, по улица „Илия Бешков”, булевард „Цветан Лазаров” и в посока център по маршрута си. Автобусите по линия 10 – от улица „Илия Бешков”, булевард „Цветан Лазаров”, булевард „Христофор Колумб” и по маршрута си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1456 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини