Задържаха семейство, разпространявало наркотици в София

  • 14 март 2013 09:15

  • 984
  • 0
Задържаха семейство, разпространявало наркотици в София
©

Семейство от София - Я.Н. /35г./ и Ц.Н. /27г./, и техен съучастник са задържани за разпространение на наркотици, информира БТА.

Съпругът е бил регистриран в полицията за притежание на взривни вещества и боеприпаси. На 12 март около 17.00 ч. те били засечени на кръстовището на ул. "Христо Силянов" и бул. "Ломско шосе" докато пътували в семейния си автомобил. В него са били открити 7 бучки
жълтеникаво вещество. След задържането на семейната двойка е извършено и претърсване на жилището им. Там са били открити 10 полиетиленови пликчета, съдържащи марихуана и бял прах. В жилището е бил Е.А. /27 г./ от София, който има полицейски регистрации за управление на моторно превозно средство след употребата на алкохол. Той е продавал дрогата от апартамента.

Експертна справка в СДВР сочи, че иззетите вещества са амфетамин с тегло 30.06 грама и коноп - около 4.37 грама. На задържаните са повдигнати обвинения за извършено престъпление по чл.354 а от Наказателния кодекс. На двамата мъже е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа, а на жената - "парична гаранция" в размер на 1 000 лева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
984 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини