Цветанов: Днес вече мога да говоря и за пръв път ще го направя

  • 13 март 2013 12:10

  • 17548
  • 45
Цветанов: Днес вече мога да говоря и за пръв път ще го направя
©

Досегашният вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа официално предаде поста Министър на вътрешните работи на своя заместник Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12.

Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12 ще заема длъжността на вътрешен министър в рамките на служебното правителство, назначено от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Първанова е първата жена, която застава начело на Министерство на вътрешните работи. До този момент служебният минисър е оглавявала дирекция „Международно сътрудничество” в МВР. Церемонията по предаването на властта се състои в Министерство на вътрешните работи. Служебният министър на вътрешните работи беше посрещната с аплодисменти.

От първите си минути като министър на вътрешните работи обещавам, че ще работя за това България да гарантира едни прозразчни и честни избори без сътресения. Това обеща пред журналисти служебният министър на вътрешните работи Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12 минути след като пое поста от досегашния вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Служебният вътрешен министър посочи, че още през следващата седмица ще се срещне с главния прокурор Сотир Цацаров и с председателя на ДАНС.

Първата жена в историята, която е министър на МВР, обясни, че е приeла поста, защото е отговoрен служител, който винаги е знаел, че работи в името на държавата. „Ще работя още и за запазване стабилността на институциите, както и на диалога с европейските и чуждите партньори”, пое ангажимент Първанова и добави, че в рамките на своето управление ще бъде открита към медиите.

Всички служители на системата на МВР, които са истински професионалисти, не заслужават подобно отношение и спекулации от политическата класа в България и най-вече от Българската социалистическа партия. С тези думи министърът на вътрешните работи от кабинета на Бойко Борисов - Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, предаде поста „министър на вътрешните работи” на своя заместник от служебното правителство Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12. Цветанов призова политическите партии да спрат със съмненията за професионализма на служителите на органите на реда.

„Днес вече мога да говоря и за първи път ще го направя, за да неутрализирам публичните спекулации”, отбеляза досегашният министър на вътрешните работи. Той припомни, че по закон служителите на МВР са деполитизирани, и те се ръководят само и единствено от върховенството на закона.

„Ще маркирам някои забелижителни имена в системата на вътрешните работи, които са гръбнакът на МВР, и ще заявя, че не се съмнявам в техния професионализъм. Това са – главният секретар на МВР Калин Георгиев и зам.-главният секретар Станимир Флоров”, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той отново благодари на всички служители на МВР. Цветанов даде пример с един от присъстващите на церемонията – директорът на ГД „Криминална полици”, като посочи, че той е в много добри лични отношения с Михаил Миков.

„Това прави ли го враг на системата на МВР, враг на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа? Това прави ли го зависим от БСП? Не. Винаги съм определял и назначавал хората според техните качества”, увери досегашният вътрешен министър.

Удовлетворен съм, че президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното посочи Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12 за мой заместник и й пожелавам късмет и сили, каза Цветанов. Той представи отчетен лист и заяви, че смята, че е изпълнил своя ангажимент.

„Благодаря на всички, които не пожалиха сили, за да може системата да е в това състояние сега и да е все така призната като партньор в целия свят”, заяви Цветанов. Той призова медиите да имат граница на допустимост на това, което пишат за служителите от МВР, и да не забравят, че и те имат семейства.

Системата на МВР трябва да продължи да работи, заяви бившият министър на вътрешните работи. Цветанов изтъкна, че МВР изпълнява европейски проекти, които се нуждаят от работещи ръководители. „Аз смятам, че оставих системата в едно добро състояние. Вярвам, че тези красиви жени и силни мъже от системата на МВР ще продължават да работят все така усилено в името на България. Мога да ви кажа само едно – недейте да слушате лявото момче от Българската социалистическа партия. Бъдете истински мъже”, каза Цветанов.

Последвайте канала на

17548 45

Коментари 45

Добави коментар

2013.03.16 | 23:26

44
Трябва спешно да вдигнем народа на протести против Президента-слуга и личен агент на генерал Стоимен Стоименов, който уж му е съветник по сигурноста , престъпния главен прокурор,продължаващ да прикрива всички престъпления на Мухобройко и Цветанов и това престъпно временно правителство, съставено от втория ешелон на ГЕРБаджийските подлоги и западните корпорации. Новият премиер е сътрудник на свърхсекретния щат на РУМНО и вербуван като агент на DGESE, след като французите го залавят на летище Орли да пренася огромни недекларирани суми, ползвайки дипломатическия си статус. Какво друго да се очаква от един престъпник, продал дори родината и народа си. Именно Райков заявява и с думи на практика денонсира споразуманието за изплащане компенсации на българите от Беломорска Тракия като заявява, че България няма претенции към Турция и не иска да обвързва подобни казуси с членството на Турция в ЕС. Сотир Цацаров не само отказва да образува предватрително производство за разследване на престъпленията на Мухобройко, но и отказва да разследва кой е издал заповедите да се изготвят досиета на всички по-активни протестиращи, да се подслушват и изнудват и да се заведе дело срещу този, който е разпоредил да бъдат нарушени правата и личната свобода на българските граждани. Трябва да искаме оставките на всички тези престъпници и съд за техните престъпни деяния и бездействие. Цацаров е открит слуга на Цветанов, който го държи с компромати за неговите деяния в Пловдив и хилядите недвижими имоти, придобити с негово съдействие. Назначен е с личната протекция на другия пловдивски престъпник- Красимир Гергов, което показва, че двете престъпни крила на ГЕРБ и БСП са от един и същ цирк.Трябва да ги пометем и да ги съдим, а не да се самозапалваме в знак на протест срещу техинте престъпления. Само така ще успеем да си извоюваме свободата и върнем достойнството и бъдещето на народа си. Престъпна продажна сган! Всички те трябва да бъдат съдени заедно с техните чуждестранни и вътрешни тайни кукловоди. Да организираме народа и да се вдигаме. Явно без малко кютек по мазните задници на тези продажни престъпници и мерзавци няма да стане нищо и те ще продължат да ни яхат,грабят и убиват като нагло ни се смеят в лицата ! Крайно време е да спрем тази гавра на властимащите-българоубийци с народа!

2013.10.24 | 21:42

45
Ох АТАКИСТИ престанете с тази пропаганда стил октомврийската революция....всички знаем че целта ви пълна дестабилизация на държавата за да може Болен Сидеров да ни доведе до военно положение и сини каски на жълтите павета....мърши искам децата ми да растат в спокойна обстановка,а не анархисти без никаква ценностна система да палят трошат и да ми обяснават как говорят от мое име
VARNA

2013.03.16 | 23:26

43
ЦВЕТАНОВ,ЦВЕТАНОВ-СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ОТ ВАРНА:ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ДА ИЗГНИЕШ ПО-РАВНО В ШЕСТТЕ СИ АПАТАМЕНТА И КОЙТО Е СЛЕД ТЕБ И ПРОДЪЛЖАВА РОДЪТ ЦВЕТАНОВ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ -И РОДНИНИТЕ ТИ,БЛИЗКИТЕ ТИ ДА ТЕ ПРОКЛИНАТ 4Е СИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТОЗИ РОД И БЪЛГАРИН...ЗА СПОМЕН ОТ ВСИЧКОТО 'ДОБРО'КОЕТО СИ НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ,И ЗА ВИЧКО ЗА КОЕТО СИ СИ ЗАТВОРИЛ О4ИТЕ
нео

2013.03.16 | 23:26

42
Ехх задръстен Цецо Кумецо лъснаха ти "прехвалените операции", то не било борба с мафията а запушване устата на свидетели, на криминалното минало на любимата ти Тиква.Единственото което направи през това управление беше да си правите далаверките с Флоров,Фидосова и един куп лоялни на ГРОБ гъзолизци.Натрупа ли още апартаменчета,че дъщеричките ти ще останат на улицата,живи да ги ожалиш.Физкултурник ,калинка,прост,алчен и безумно крадлив.Егати боклука.
:D

2013.03.16 | 23:26

41
Да го духаш Цветанов!!! Педал мръсен!!!
koko

2013.03.16 | 23:25

40
цвък цвък е най гадната и противна мутра която съм виждал
ноториъс

2013.03.14 | 23:29

26
Докато Калин Георгиев не се махне, Цецо все едно си е там. Тая Първанова е още по-лош вариант от цв, защото слуша директно него.
нео

2013.03.16 | 23:25

39
Абе тая маимуна Първанова дето са я изтипосали министър на правосъдието в това бутафорно "служебно правителство", дали не е рода с агент Гоце, то нали точно той създаде разработката на ДС "партия ГЕРБ"
dim

2013.03.15 | 07:31

38
tvoita mama da iba cvetanov ,i tikvata ako mu taboti mozakaNEKA DA SE SAMOZAPALI PRED PARLAMENTA ,no toi E MNOGO PROST I NIAMA GANKI V MOZAKA...!!!
Цецко 26-те апартамента

2013.03.15 | 00:47

37
Хайде говори заучени фрази. Ние направихме това, ние онова. Никой не те чува. Няма чуваемост. Хората са глухи за твоята бленда.
Будисти-Паши-Тикви

2013.03.15 | 00:47

36
Цвъ-Цвъ каква стана тя ??? Пак стари кадри със наченки на вашата партия ни поставихте за правителство. Народа да не е прост ,че да не знае половината от тях към коя партия членуват или симпатизират. И след оставката ви продължавате да се гаврите със народа. 12 май идва и със кеф няма да гласувам за паразити като вас.

2013.03.14 | 23:46

33
Az bqh edin ot tezi zabludeni predi 4 g. koito glasuvaha za tqh. i tazi godina nqma da napravq tazi greshka nikoga.

2013.03.15 | 00:46

35
Cvaki gadna mutro,nestasten fizkulturnik,machni se omrasen si ot zjala Balgarija-ne go li razbra!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини