Български туристи са блокирани на летището в Париж

  • 12 март 2013 09:36

  • 1182
  • 3
Български туристи са блокирани на летището в Париж
©

Наши туристи бедстват на летището в Париж. За това алармира Нина Гергова, която е управител на туроператорска фирма.

Тя се включи по телефона в сутрешния блок на TV7 и разказа нейната версия за блокираните туристи. Снощи нашите клиенти трябваше да се приберат в България. Качили са се на самолета привечер и след един час са ги свалили, без да им обяснят нищо, каза тя. Цяла нощ са прекарали без вода и храна. Не са им раздадени ваучери. Нашите клиенти са 28 души, но предполагам, че групата българи е по-голяма. Екскурзоводката е звъняла на българското посолство в Париж, но от там са и отговорили, че това не е техен проблем. Аз от сутринта звъня на Външно министерство, но там ми казват, че работния ден още не е започнал и няма специалисти, които могат да ми помогнат, завърши Гергова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1182 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ира

2013.05.07 | 13:05

3
"ЕКСКУРЗОВОДКАТА" Нина Гергова до 07.00 ч. тази сутрин пътуваше с автобус с група български туристи от от о.Корфу за България. До този час тя не е провела нито един разговор по телефона с никого. Българските туристи блокирани на летището в Париж ще се окажат поредните клиенти на фирмата на Гергова подведени от лъжливи обещания в "изгодни" оферти. А дали госпожата е екскурзоводка - това е много, ама много спорно. Така може да я нарече само турист, който не е пътувал с нея - всички останали, които веднъж са се излъгали - сигурно никога няма да повторят. САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДТЕ ЗАЩО

2013.03.13 | 02:54

2
В Европа не казвайте че сте български гражданин!
ТNR

2013.03.12 | 10:31

1
Tези туристи не разбраха ли, че сега посолството и МВнР не може да им помогнат. Да почакат още 24 часа да заработят инстанциите.

Добави коментар

Водещи новини