Работник на "Напоителни системи" обяви гладна стачка

  • 11 март 2013 15:58

  • 931
  • 1
Работник на "Напоителни системи" обяви гладна стачка
© Община Плевен

Работник на "Напоителни системи" в Плевен започна гладна стачка. Причината за крайните му действия се неизплатените от дружеството 4 заплати, пише "Стандарт"

61-годишният Петър Стоянов ще преживява само на кафе и вода. Напитките щял да поема, докато стои на работното си място - в ремонтната база на фирмата.

Служителят се закани, че ако не получи възнагражденията си ще се самозапали. Стоянов заплаши, че ако до 10 дни не бъдат изпълнени исканията му, щял да се полее с бензин и да се запали. Работникът не е получавал пари от октомври насам. Той признава, че и сега гладувал системно и се хранел само с хляб и сол.

Според него за състоянието на компанията е виновно ръководството й в София. Фирмата дължи на Стоянов 1500 лева. От там обещали да приведат парите в сряда, но работникът не вярва, че това ще се случи. Според него още 120 души в Плевен, работещи за "Напоителни системи" са в неговото положение.

Последвайте канала на

931 1

Коментари 1

Добави коментар
OGI

2013.03.11 | 16:32

1
И бЪлгарка обявява Гладна Стачка - МАSTER -Магистър международно прво оТ 25.03.2013 пред Консулата на Валенсия-ИСПАНИЯ.В протест срещу Съдебната КОРУМПИТАНА И шурьо.баджаншка система,както и срещу прилижоният ГИНOИЦИД в РБ.-ИСКА ОСЪЖДАНЕ ЗА ГИНОЦИД СРЕЩУ ВСИЧКИ ПАРТИИ И ТЕХНИТЕ МИНИСТРИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 23 -ГОДИНИ

Добави коментар

Водещи новини