Посланикът ни в Лондон: Британски политици използват България като изкупителна жертва

  • 07 март 2013 07:18

  • 2615
  • 5
Посланикът ни в Лондон: Британски политици използват България като изкупителна жертва
©

България е използвана като изкупителна жертва от британски политици. Това заявява българският посланик в Лондон Константин Димитров пред вестник "Дейли телеграф".

Българският дипломат определя представянето на сънародниците ни като "обидно", а понякога "граничещо с клевета". Като реакция на продължаващите от седмици враждебни публикации за възможния наплив от източноевропейци във Великобритания посланик Димитров казва, че е "крайно неприемливо" българите да бъдат описвани като потенциална заплаха за източване на социалноосигурителната система.

Той не назовава конкретна партия, но очевидно най-голяма тревога за България буди Партията за независимост на Обединеното кралство, която постави имиграцията и евентуалния наплив от румънци и българи в центъра на политическите дискусии.

В интервюто за медията, дадено в посолството в Лондон, Димитров отбелязва, че вътрешната политика понякога има нужда от чуждестранни изкупителни жертви и че това е причината за целия шум.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2615 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
batpan4o

2013.06.05 | 18:36

5
АМИ И АЗ ВЗЕМАМ МЕРКИ НА ЗЛАТНИ ПЯСЬЦИ ЛЯТОТО/НЕ РЕБОТЯ ТАМ ЗА ДА ИМ БЛИЖА ЗАДНИЦИТЕ/-ДЕТО ВИДЯ АНГЛИЧАНИН -FUCK OFF MOTHER FUCKER,FAGOT-СЬЩОТО И ВЬВ ВАРНА-ЩОМ ТЕ ТАКА И АЗ ТАКА-ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ НЕ СА ЖЕЛАНИ ТУК-НЕ СМЕ УМРЕЛИ ЗА ЖЬЛТИТЕ ИМ СТОТИНКИ ДЕТО ПЛАЩАТ ТУК -СТИСНАТИ ЛЕПРИКОНИ-РУСНАЦИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ ХАРЧАТ 3 ПЬТИ ПО ВЕЧЕ ПАРИ ОТ ТЯХ.

2013.04.22 | 09:18

1
Ами след подобни изказвания какво да мислят за нас....то си е нармално в цивилизованите държави да не ни харесват. Напоследък нищо цивилизовано не виждам в България... тужно ми е за родината ми която явно се е превърнала в сбирщина на идиоти и вандали.

2013.04.22 | 09:18

4
Еми просто не ходете там бе хора. То е очевидно че ни мразят.

2013.04.22 | 09:18

3
Тези са английската "Атака". Ето, насладете се на национализъм.

2013.04.22 | 09:18

2
Проблемът е че не е само тяхната Атака. Те плюят най много но това плюене по България го правят и другите. Ако погледнете историята ще видите че англичаните никога не са ни харесвали и винаги са искали да ни мачкат.

Добави коментар

Водещи новини