Младенов сгафи, призова за минута мълчание в памет на "Пламен Георгиев" (видео)

  • 06 март 2013 21:23

  • 5536
  • 16
Младенов сгафи, призова за минута мълчание в памет на "Пламен Георгиев" (видео)
©

В деня на национален траур, обявен в памет на самозапалилия се в знак на протест млад варненец - Пламен Горанов, в Брюксел външният министър в оставка призова за минута мълчание, с която да бъде почетен „този смел българин”.

Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 обаче сгреши името на човека, заради когото в цяла България флаговете на държавните институции бяха свалени наполовина.

Словесният гаф бе направен на церемонията по откриването на изложба по случай 70-годишнината от спасяването на българските евреи. На нея присъстваха президентите на Израел и България – Шимон Перес и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, както и редица европейски политици и представители на медиите, съобщи БТВ.

Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 призова присъстващите за минута мълчание в памет на „Пламен Георгиев”.

„Бих искал да призова за една минута мълчание, чрез ставане, в памет на един смел мъж, който почина вчера в България – Пламен Георгиев. Човек, който се бореше за свобода и за демокрация, и който, за съжаление, почина от раните си, след като изгоря по време на протестите във Варна. Нека почетем паметта му!”, каза в слово на английски език външният министър в оставка.

Запис на същия гаф, но от телефона на рапъра Мишо Шамара, бе публикуван в интернет. На него се вижда как той казва, че "това е най-голямото лицемерие, те го убиха", а след това извиква "Ей, лицемери!" към българските политици на събитието. Веднага след това Шамара е изведен от залата от охраната.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
5536 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2013.03.07 | 17:41

16
дреме му на гербера мръсен как се казва идиот страшно смело е да се запалиш даже не може да различи трагедия и смелост

2013.03.07 | 17:41

15
А ти какво правиш, палячо, в минутата за мълчание мучиш по поръчка? Тъпанар продажен!
neugleden

2013.03.07 | 17:41

14
Историята учи и ние се учим от нея..когато човек отнеме собствения си живот недоволен от развитието на страната си,той е в историята-лека му пръст на човека който си даде живота срещу начина на управление през изминалите години,а това 4е използват смъртта му ''управляващите в оставка'' за персонални нужди,вече трябва да знаят че нито някой ще ги забрави а напротив,остават завинаги в историята...досега не е имало човек който открито да си е отнел живота заради Властта и Управлението в България...успех на ВластИмащите..В ПАМЕТ НА ПЛАМЕН...ПОКЛОН
ЕВРОПЕЕЦ

2013.03.07 | 17:41

13
МЛАДЕНОВ, ПРОТЕСТА НА ТОЗИ ЧОВЕК БЕ НАСОЧЕН КЪМ ВАС НАСТОЯЩИТЕ ПОЛИТИЦИ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО НИ ДОКАРАХА ДО ТАКАВА СТЕПЕН НА ОТЧАЯНИЕ, МИШО ШАМАРА Е ПРАВ ЧЕ СТЕ ЛИЦЕМЕРИ, ИЛИ ПО СКОРО Е ПРОЯВИЛ БЛАГОПРИЛИЧИЕ ПРЕД ЕВРОПА, КАТО НЕ ВИ Е НАРЕКЪЛ МЕРЗАВЦИ!
d

2013.03.07 | 17:41

12
dolno komunisti4esko laino
лото

2013.03.07 | 17:40

8
"Много" ме интересуваше мнението на тоя много уважаван от най-голямата измет в България смешник Шамара.Колкото до самоубиеца поредния слабохарактерен глупак.Самоубииството не е решение за нито един проблем.Може да ви се стори жестоко но аз не скърбя за глупаци като тоя.
нео

2013.03.07 | 17:41

11
То че си страхлив и прост като градинска леика е ясно,обаче не мога да разбера защо ни натрапваш неадекватното си гробарско мнение, искаш съжаление ли ,ми обърни се към маика ти попитаи я защо те родила толкова кух.
4OKO

2013.03.07 | 17:41

10
MOM4ETO si otide......tazi MAR6AAAA ostana.
–N-

2013.03.07 | 17:40

9
Новини.бг,малко вече и вие прекалявате вменяване на мнение и то в червено,като БТВ. Дали Младенов,сгафи,или пък НАРКОМАНА и ПОДЛОГА НА АРХОНТА ГОРДА МУТРА СЛАВИ БИНЕВ,не си прави поредния пиар и търси поредната провокация,докато показва,че няма и една мозъчна гънка вече(не че е имал някога)след поредната магистрала(бяла). Шамара дали може да си напише трите имана правилно,а дали и детето му може................. Жалко за детето,ще превръща се във същият толуп като баща си. По тъп и неграмотен няма..........шамар ли какво си не знам,ама направи един дует с черната златка,на един акъл сте!!!

2013.03.07 | 17:40

7
"Евреина Мишо Шамара е бил привикан в полицията във Варна в четвъртък, 5 август, за да дава обяснения за песента си "Бяло, зелено, червено". В него той сравнява белия цвят на трикольора с кокаин, зеления - с марихуана, а червеният - с... менструални проблеми (сатанистите могат ли без кръв?). "

2013.03.07 | 17:40

6
Това ли ще ми се прави на българин? По носовете ще ги познаете

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини